Barnpassning.

Idag har jag varit hemma hos Vernica. Jag fick äran att passa lilla Tindra medans Mamma skulle till Stallet och rida. Gick hur bra som hellst. Tindra är så snäll:)

 Bilden är inte från idag!

Väntar på att Fredrik ska komma hem, då ska vi upp Mamma, Lillebror fyller 11 år idag, så ska fika där innan vi åker in till Kista för att se This is it!

Ska byta till vinterdäck innan vi åker, är juh SNÖ ute nu, Mysigt!!


Solen är framme:)

Blev bjuden på frukost hos Jennie imorse, riktigt mysigt. Tack så mycket Jennie!!

Blev väckt imorse av att en traktor tutade utanför sovrumsfönstret. Dom håller på att gräva här utanför på våran parkering, det gör att vi inte får stå där mellen 6,00 och 16,00 om dagarna. Inte tänkte jag på det igårkväll när jag kom hem, jag parkerade som vanligt!
Fick därför springa ut imorse (7,00)med svansen mellan benen och flytta bilen, dock inte köra bort bilen eftersom dom börjat gräva bakom bilen, så jag fick stlla med bredvid huset så frågan är nu om jag måsta gå till jobbet idag!!!   Tar för mej ca 10 st långa minuter att gå till jobbet!

Börjar kl 15 idag och har se natten. missar träningen ikväll, känns skit trist, vill träna ikväll. men imorgon är jag ledig och då blir det träning. och efter det Greys hos mamma:)

Har precis fägat håret, ska borsta och torka nu och se hur resultatet blev, säkert ser jag ut som fläcken:)

Imorgon efter jobbet ska jag nog gå hem till Farmor och Faster, jag saknar dom!




RSS 2.0