Vi är påväg till Gördalen! Efter mycket ve...

img_0264 (MMS)

Vi är påväg till Gördalen! Efter mycket velande fram och tillbaka! Kommer hem på tisdag igen tror jag...          Jag vill berätta för er att Lova har världens bästa gudmor och jag världens bästa kompis!! L fick 1 påskägg igår och det var såklart från gudmor Therese, henne är det ordning på:) i låg jätte fina kläder som jag ska visa när hon haft de på sej! Och jag fick hjälp med att plantera blommor och fixa och dona hemma på gården!!! Vi älskar dej Therese!! Jätte mycket! Vi är tacksamma för att du finns i vårt liv!!!:)


Mmm!!:) Lova sover och jag har en stund fö...

img_0261 (MMS)

Mmm!!:) Lova sover och jag har en stund för mej själv:)


Lovas först bula!!! Slog i köksbordet när ...

img_0259 (MMS)

Lovas först bula!!! Slog i köksbordet när hon satt i matstolen och tappade en leksak på golvet och skulle titta vart den tog vägen:) Första, men säkerligen inte den sista:)


Trädgårdsplanering!

Nu när solen skiner och våren kommit så spritter det riktigt i mina gröna fingrar (Om jag ändå hade sånna fingrar)!! Jag planerar för fullt i mitt huvud men får inte ihop det! Jag vill ha en häck runt min tomt, den ska skydda insynen från gånvägen på sidan, altså behöver jag ha en snabbväxande så den hinner växa hög under min livstid. På framsidan skulle jag kunna tänka mej en lägre häck med vita blomster, går det att byta häck i ett hörn, Från en hög till en låg? Jag vill plantera något litet träd, eller buske på framsidan men vad, blåbär, syren, fin blomväxt...? Hur ska vi göra på baksidan? Ta ner hela skogsdungen och göra stor gräsmatta (massa jobb) eller ska vi nöja oss med liten tomt och häcka ut skogsdungen (mindra att sköta om och klippa)? Vad ska jag så för något? Potatis, morötter annat skoj? Tyckerinte om att ligga i rabatter och rensa ogräs och sånt skit! Nej, lättskött ska de vara!! Jag behöver hjälp!! Mitt största problem är att hunden inte håller sej på tomten så någon slags inhängnad är ett måste, man riktigt stängsel är svindyrt!! Ojojoj, vilka problem!:)


Jaha.



Jorå hon skaver på. Vi fick höra att det växer ut igen när hon är 7 månader! Vi väntar med spänning:)

Min lilla skrutt.

Så... det blev onsdag morgon och febern ville inte ge med sej, ringde till VC och bad om en akuttid samma dag, fick en tid kl 14 hos den vikarierande Dr där nere på VC (hon var super goo och hur duktig som helst!!!). Så vi åkte från Tessan direkt dit. Väl där nere såg man att hon hade en förhöjd sänka och fick ont när Dr tog henne på magen. Hon trodde det kunde vara urinvägsinfektion, så dom satte kisspåse och sen fick vi åka direkt ill Danderyds barnakut. När jag och Lova kom dit va de inte en kotte i väntrummet så vi fick ett rum på direkten!! Fick lämna "kiss-påsen" och sen vänta, och vänta och vänta, (med en liten ledsen tös runt halsen som gallskrek om man satte sej ner så kändes väntan som år!:)) Efter undersökningar, och försök-få-liten-bebis-att-kissa-i-mugg, samtal med läkare så fick vi förklaringen till Lovas febertoppar, svängiga humör och onda mage, Min lilla skrutt har alltså fått urinvägsinfektion. Nu äter hon antibiotika i 10 dagar. sen ska hon fortätta att äta nån medicin i 2-3 månader och tills man vet att allt ser bra ut. Nu väntar vi på en tid för ultraljud av lill skrutts njurar (skulle göras inom en vecka) Mån, tis, ons nästa vecka då? Vi håller tummar och tår för att allt ser bra ut!!!!

Nu mår hon bättre, men är fortfarande kinkig från och till, hon har väl vant sej vid att man burit på henne hela tiden så nu vill hon inte gärna ligga på golvet och kämpa:)

Var så mycket i Onsdags, så nu har jag massa frågor tills vi får komma tillbaka och göra ultraljudet!! Hoppas vi får en tid på Tisdag, jag jobbar på Måndag!!!

Pappa Fredrik lyckades missa Lovas vakna febernätter då han va på "Träningsläger" i Barcelona och hade de bra, kom hem onsdag natt lagom tills allt var över... Nej jag är inte BITTER!!!  Haha:)   Tur jag hade Tessan som stand in.. Hon var/är en ängel natt som dag, Sorry att din långledighet inte blev som du tänkt dej!!!

Min Älskade lilla Lova








Hallå! Vi har bott hos tant Therese sen i ...

img_0235 (MMS)

Hallå! Vi har bott hos tant Therese sen i Lördags, hon kör med mej så jag blir totalt slut!!!! :) Vi som planerat att göra massa skoj när vi bodde här, men Lova har inte vari nå pigg, hon har haft feber från och till sen i Lördags kväll. Som högst 40,5!! Usch stackars lilla! Men tant har tagit hand om oss, vi har haft de väldig mysigt här, ätit god mat och relaxat:) Imorgon kommer pappa hem igen! Lova har nog saknat honom<3 Vi hörs snart igen!


RSS 2.0