Vinter

Ända anledningen till att jag är lite glad för att det blivit vinter i vårat land är att Lova älskar de!! Hon älskar sin pulka, hon älskade även tindras Bob:) Bilden har jag lånat av Jennie(hoppas det är ok?:)) hon fick sitta där bakom Tindra och wirre drog runt på dom:) å hon blev så arg när vi skulle åka hem... Lilla skruttan!! Börjar bli lite smått nevös över damens humör och envishet!!! Men å vad jag älskar henne<3!!!


Godmorgon Söndag!

Jahapp då var helgen nästan över och imorgon vankas jobb igen. Känner mej utvilad, skönt å åka hemifrån ibland, slippa se allt som man BORDE göra hemma!! Är säker på att skiten är kvar när vi kommer hem.. Härligt!!:) nej nu är det frulledags å sen packa. Vi kommer ha svårt att få med allt hem, lovas Packning har växt om man säger så:):)


Malmö/Lund

Vi flög ner till Malmö i torsdags, åker hem imorgon!! Hälsar på Lovas farfar å familj. Dessutom fyllde han 50 idag så vi prickade in bra :) igår va vi på skattkammarön som är ett Lekland här i Lund. Lova är en liten försiktig tjej och man vet inte riktigt vad hon tycker, men att hon inte ville gå därifrån får vi väl se som om hon tycker om de!!:) annars har vi bara slappat, och umgåtts!! Igår gick vi säkert 1,5 mil i soligt väder, var Såå härligt!! Idag däremot har det varit snöstorm!! Usch!!


Nespresso<3

Ja då har jag köpt en julklapp till mej själv!! Blev en nespresso som jag kikat på ett tag!! Fick lite kapslar med när man köpte den, som nu har tagit slut!! Satt ikväll och skickade efter nya, 200 kapslar kostade 731 kr... Tur som va fick man 500 kr i välkomstgåva så de blev inte så farligt ändå. Ska bli kul och se hur länge dom håller:) Jag är iallafall Såå nöjd!!! Kom till mej å drick kaffe!!!:)


Julklappar!!

För första gången visade Lova att paket var spännande. När Gudmor Therese kom med paket några dagar innan jul blev Lova helt till sej... Ojjade och uhhade och stod och stampa av spänning samtidigt som Therese hjälpte till att öppna paketen, var så himmla kul att se:)







I ett av paketen låg det hamburgare, och som hon nu kan steka och fixa med i sitt nya kök:) Våran tjej har blivit så stor<3

Nyår 2012






Har precis lagt över massa bilder till datan, jul och nyårsbilder, och det finns så mycket fina kort som vi måste framkalla och sätta i ramar. Är så dålig på att göra nått med alla bilder som man tar, trist. Bjuder på ett par här.

Nyår spenderades i Norrtälje, där vi fick låna Emelies mosters hus som var bortrest:) Så himla fint hus!!
Trevlig kväll med trevligt sällskap:)!! Kunde inte bli bättre!!
Kvällen bestod av 3-rätters, sällskapsspel, lite vin och sovande bebis, kanon!!:)

Ska fortsätta fixa med lite bilder nu, tänkte bara bjuda på ett inlägg så ni vet at vi lever:)




RSS 2.0