ingen ork.

Är på dåligt humör. Hatar när ens dagar börjar dåligt. ligger här på soffan och har ingen ork till någonting!!!
Duschat har jag gjort iallafall:)

Har varit mentalt stressad i över en vecka för jag har inte fått in någon vikarie för mitt lördagsnatt-pass i helgen, igår löste det sej tillslut. Tack Helen och Martina!!

Måste tänka ut vad jag ska bjuda bästis på förmiddag, sen åka ner på byn för lite shopping (mat, vin) Hon kommer nämligen hit efter jobbet idag, ska bli jätte mysigt, måste jobbar bort mitt dåliga humör tills hon anländer. Hur gör man det på kommando?



Längtar till i helgen ska bli så jävla kul! Ladies only!!

Nu Ellen på tv!



Nya tag.

Ok Tessan här kommer de!:)

I helgen hade vi bus-hampus här, sov hos oss från lördagen till söndagen. Han slog upp sina blå tio över sju, på tog för tidigt för min smak. Men så är det väl att ha småbarn på övernattning. Gick ut med vovven en sväng. Bar sen iväg med Jennie på bakluckeloppis i söderhall. Var guppit för barnvagnen och vi fann inget, men mysigt var det:)



Och just ja, följde med och spelade lite handboll på lördagen också:) Almunge hade ont om spelare när om skulle möta upplands-tuna i en träningsmatch så vi fyllde på. Va riktigt roligt, hade inte spelat på över ett år så det ömmar i kroppen nu:)
På tal om handboll så tycker jag att Rimbos damer som tagit sej upp till elit är så jädrans bra! 

Imorgon består dagen av gym, Fika med Veronica och Jennie sen jobba natt.

Nu hoppa in i Duschen och sen vänta på att Anna Anka ska visas i rutan:)

Tippsar om att The ugly truth som går på bio är Riktigt bra. Se den:)

 

Vill åka!

Nu känner jag att resetarmen börjar skrika igen... Behöver inte åka just nu men skulle vara så himla skönt att boka en resa så man har någe att längta till. Frågan är var? Vill åka typ i Februari, till kanske Florida, Vietnam, Indien eller ja jag vet inte. Skulle va kul med en weekend till Barcelona nu på hösten oxå. Kan man få allt man öskar sej? Kanske:)



Hur härligt ser inte dehär ut då!!!! Egypten feb 09.



Det här är juh faktiskt inte heller helt fel! Gördalen Påsken 09

Idol

Har precis kollat på Idol. Jag tycker om den nya juryn sååå mycket, dom är så mysiga:) Är ett riktigt underhållande program!! Love it:)

Sitter i soffan och får höra på ljudet av fotbollsmatch (som vanligt). Funderar på att lägga mej i sängen och sätta på en film. Efter att jag gått ut med Sunny! Tycker inte om att det har börjat bli så mörkt på kvällarna, känner mej inte direkt säker när jag går med "stora, farliga" Sunny!!

Imorgon är det jobb som gäller, börjar 12 och jobbar sen till 10 på torsdag. Och på Torsdag är det handboll kl 19, damerna möter skuru i Norrtälje. Någon som vill titta med mej???



Så himla rolig bild på Sunny och Rocco. ingen av dom var direkt intresserade av att hamna i min blogg. På en promenad i rimboskogarna förra veckan... Veronica, vi försöker iallafall:) ingen hund är juh perfekt!!!

Just nu!!

Här hemma har jag just nu finbesök... Veronica, Tindra Rocco. Det är inte varje dag!




Och här Tessan ser du hur det blev med tapetsringen:) Det sokm saknas nu är en "sladd-list-gömma"



hej då!

Fredag.

Då börjar fredagen nå sitt slut. Jag åkte in till Stinsen i Sollentuna idag med Therese. Vi skulle shoppa nå fint till ladies night som är om ett par helger, men icke, ingen av oss hittade nått. blev lite annat istället fast jag hade lovat mej själv att inte handla nå annat. Men hittar man ett par grå jeans för 99 kr skulle man juh få skämmas om man inte slog till, visst!!!

Jag och Fredrik bjöd över oss själva på mat hos mamma, var ett par dagar sen jag va upp dit, så det var på tiden. Vad skulle jag göra utan dej mamma?:)

Åkte sen hem och kolla på idol, det är sååå bra. däremot var kändisdjungeln eller va det hette lite flummigt, förstod inte riktigt va de var. Men kul nu när massa bra kommer upp på tv-rutan i höst mörkret som kommer nu.

Imorgon blir det full rulle, först en sväng till ikea sen tapetsering, lägger up bilder om jag blir nöjd med resultatet:) Så jag hoppas vi hörs imorgon!!!! 

inte ok!

Jag var inte så bra på dethär. När jag läser nåns blogg så tycker jag att den ska skriva varje dag, kommer et upp fler inlägg om dagen är juh det jätte bra:) Men jag då. Va typ 5 dagar sen jag skrev, det är INTE ok! Ryck upp dej nu Emma!!

Helgen har bestått av lång-helgs-jobb, Det innebär att man jobbar fre till lör och sön till mån! Det är så skönt när man gjort sin helg!

Men Lördag kväll bjöds det på Fest, mormor fyllde ju år. Var verkligen jätte trevligt.


Kusinerna Sandra och Felix har blivit stora nu!


Moster Lena och mamma tar en sväng om har har riktigt kul:)


Alltid lika söta Moster Linda:)


Tomas och Stiga bakom baren!!

Fredrik och jag.

Nu när jag siitter och kollar igenom bilderna så ser jag att jag inte tagit någon bild på mormor!!

ska klä på mej och gå ner till colorama och beställa hem en tapet. Så i helgen blir det tapetsering här hemma:)

Hej då bloggen!


Är helt slut!

Just hemkommen.

Åkte kl 09,00 till Uppsala imorse, och vilken dag sen då. Herregud jag och Veronica i det varuhuset var en rolig historia, och så vi har skrattat. Kommer troligen ha träningsvärk i magen imorogn:)

Var tillbaka i Rimbo vid 14 igen, hem till Veronica tog en kaffe, åkte sen med mamma och Daniel till Täbycentrum för att köpa lite finkläder till helgens festligheter!!! Kom tillbaka till Rimbo vid 19, åkte upp till mamma tog en kaffe och kom hem nu vid 21. Är totalt slut i hela kroppen och en smula fattigare på kontot:(

Träffa Hanna hans inte med, ska därför till Norrtälje för att träffa henne imorogn på fm, innan jag börjar jobba kl 15, och då har natten.

Nej nu blir det sängen på dirren, nya tag imorgon!!!

ont i huvudet!!!

Jag har som vanligt ont i huvudet. Det är så jädrans jobbigt. Och inte hjälper det med ipren heller. Måste ta tag i och ringa optikern för att skaffa mej linser. Glasögonen vet jag aldrig vart jag har dom!!

Idag har jag varit en sväng till Veronica och Tindra, där bjöds det på kaffe och lite bebismys:) Bestämde att vi skulle till IKEA imorgon, jätte kul. Prata om att åka till barkarby istället för uppsala, bara det att varken jag eller Veronica vet om vi hittar riktigt (Jag äger inget lokalsinne), det visar sej hur det går:)

Ska oxå hinna med att kolla efter nått att ha på mej i helgen då min kära mormor ska ha 60-års fest!! Ska bli skit kul, tiden går så fort känns som det var nyss hon hade 50-års fest!!!

Och sist men inte minst, ska jag träffa min underbara älskade Hanna imorgon, ska bli så himla roligt, nu var det ett tag sen sist.



Köpte äntligen en såndår "fårmatta" på ikea som Sunny bara älskar, ligger här i solen och njuter! Sötis:)




Just ja, jag och älsklingen hyrde film igår, "Män som hatar kvinnor" Den var så himla bra!! Men så jädrans hemsk att man fick äckel känslor i hela kroppen och ville gråta en skvätt.  Nu ska ni få höra, pga gråta en skvätt, jag jobbade natt på måndagen och kunde inte kolla på Zlatans match med Fredrik, frågade sen min fotbolls-och Zlatan-tokiga pojkvän om han blev glad när Zlatan fick göra ett mål? Jadå visst var han glad. -"Jag blev så glad att jag grät en lycko tår"... Visst är det väl för sött. Jag gråter av lycka när familjer på Extreme home makeover får se sitt nya hem, han gråter av lycka när Zlatan gör mål. Alla är vi olika:)

Nej nu ska jag lägga mej och vila ögonen så kanske huvudvärken ger med sej!!
Hej så länge.


RSS 2.0