bf+3

Känns som att denna dag kunde börja bättre. Öppnar mailen och möts av detta meddelande från Pampers:

Ditt nyfödda barn
 

Hej Emma,

DITT EGET LILLA MIRAKEL Eftersom du och din partner nyss har lämnat graviditeten bakom er, är det kanske svårt att förstå att det lilla barn som kurar ihop sig i dina armar verkligen är ditt. Få saker i livet är så fascinerande som spädbarn med sina egna förmågor, personligheter, historia och framtid. Ditt barn är redan unikt på alla sätt och vis: en liten individ full av under som bara väntar på att utvecklas.

Som ett slag i ansiktet!!!

Aja igår kväll hade jag iallafall ganska onda mensvärkar trodde nästan att nått va på g, gick sen och la mej och allt försvann, har endast vaknat för toalettbesök inatt:( Det var juh mindre kul. Hoppas på mer och värre smärta idag då:)


bf+2

Det verkar inte som att Fredrik får rätt iallafall, hoppas att Jennie har rätt, men tror nog mer på att Tessan är närmast (hon tror 3/10). Drömde inatt att vattnet gick när jag stod i duschen!! Det skulle juh vara praktiskt:)

Idag började inte Fredrik förrän 3, hans bror kom över så käkade vi lunch och titta tv. Sen kom mamma förbi på en kaffe efter att hon slutatde jobbet.

Mamma är nervös:) Hon ska nämligen köra oss in när det är dax, då min Slappa Sambo inte har någe körkort!!!  Varje gång jag ringer henne får hon lite smått panik, men hon intalar sej själv att hon kommer vara lugn och fokuserad när det väl gäller:) haha, tror jag vad jag vill om!! Imorgon skulle hon tydligen iväg med jobbet mellan ca 8,00 och 12,00, och hon är orolig att det ska dra igång just då och att hon missar att få köra oss (hon vill så gärna). Men mamma: Jag lovar att jag ska försöka knipa isåfall:)

Har även anmält oss till kusin Leos dop som är på Lördag. Det är väl enda anledningen till att det är ok om hon vill komma ut efter helgen:) Att vi inte missar dopet då!! Frågan är bara vad man ska ta på sej. Nån som har ett tält att låna ut??

Kanske ska gå förbi hos blivande Moster och ta en fika, om hon ska vara hemma.



Envisa lilla du, Kom ut nu!!

bf+1

Japp, jag är en av ALLA dom som går över! Nu hoppas jag bara på att hon vill komma ut denna vecka.

Igår va en mysig dag, låg och slappa på soffan hela fm, tog sen en promenad ner till sporthallen och kolla bandy, och sen jätte god middag hos Johan och Emelie:)

Fredrik kommer hem om ca 2 timmar, då ska jag ha maten färdig. Sen är det Idol och efter det invänta bf+2 :) Gaahhh!


26 September!

Varning för deppinlägg!

Då var den efterlängtade dagen här, dagen man sett fram emot i många månader. Just nu känns helt plötsligt denna dag bara jobbig. Kommer somna besviken och irreterad ikväll!!

Såhär i efterhand känner jag att det skulle vara bättre att få veta att i slutet av sep eller början av oktober så kommer eran lilla bebis att komma ut. Då skulle man inte stirra sej blind på detta datum och bli så besviken om den inte kommer då. Fast man vet att det är +/- 2 veckor som gäller så är det så frustreranda när 26/9 är här och man känner inte någonting!!!

Ligger med täcke och kudde i  soffan, hoppas på nå bra på tv. Kanske tar mej ett bad lite senare, känner att det skulle vara mysigt med massa regn idag.

Nej men trevlig Söndag då!!


Lördag kväll

Nu drar jag till Edsbro och umgås lite med bästaste moster Linda:) Herråp!!

Mmm.

Igår var en bra dag, Började med ett besök på bvc, Allt såg som vanligt bra ut, Den lilla var förbannad (tacka fan för det, börjar väl bli trångt därinne), och ville inte lugna sej:) "BM påminnde om att humöret följer även med ut, så njut av lugnet:)".
Fick en tid igen 7/10, om vi kommer då ska vi få en tid för igångsättning senast 11/10, skönt att få ett absolut slutdatum, men hoppas ju innerligt att vi slipper komma på nästa besök!!!
Sa att jag inte haft nå förverkar eller så, men att jag har sammandragningar väldigt ofta tillochfrån, hon sa att det också var bra. Och att det för många säger "poff" så kommer den utan förvarning!!
Herre jösses vad jag vill att det där "poffet" ska hända mej:)

Efteråt bar det av till Täby för en mys stund hos bästa vännen Therese, hon bjöd på jätte god lunch och fika på de.
Hon är så söt den tjejen, mer nervös över förlossningen än mej och Fredrik tillsammans:)

Åkte hem och vilade för att sen på kvällen ha kalas för Fredrik, då han fyllde år på torsdagen! Var mycket trevligt:) Rickard och Steffie kom med deras lilla Alva, så fick man gosa med liten bebis också:)
Johan och Emelie var så gulliga att dom köpt en present till liten i magen också, en rosa jacka med rosett och öron på, jätte fin. Tack så mycke!!!
Blev en sen kväll igår, somna vid 01,30, upp och kissa 1 gång på natten, vaknade kl 09,30, utvilad:) Så himla härligt när man får sova bra på natten.

Idag vet jag inte vad jag ska ha för mej, Fredrik har åkt på match och ska vara borta hela dagen då dom ska ha avlutning ikväll, vi får se vad jag hittar på!!

Imorgon är det tänkt att bebis ska komma, lycka om det skulle inträffa:)

Kan det vara så:)

Jag tror inte på detta, men jag HOPPAS!!

  • Bebisen väger c:a 3546 gram. *
  • Bebisen är c:a 51.4 cm från hjässa till fot. *
  • Du har klarat av 99% av graviditeten.
  • Du har 2 dagar till förlossningen.

Grattis!!

Grattis Älskling på 24-årsdagen!!




Bakat bullar.

Denna fm ar jag bakat bullar:) Dom blev inte alls lika goda som famors:( Jag tror att jag hade för lite vaniljsocker i för dom va lite smaklösa!!! Aja, dom går att äta iallafall.





Såhär ser en tjockis ut efter att hon bakat:)


Nu är jag helt slut, ska ut med Sunny en sväng, sen sova nån timme:)

ännu en dag...

... Har passerat.

Idag har jag, Wirre och Tindra och Sunny varit i Norrtälje, hälsat på Johanna en sväng och besökt macdonken:) En mysig fm. När jag kom hem gick jag över till Farmor och Nilla och fikade, Farmor har varit borta i 2 veckor så det var trevligt att träffa henne igen:) Mys-farmor:)
Sen kom Jennie över på en kaffe och llite skitsnack, så nu har även denna dag gått. Ännu en dag utan tecken på bebisankomst:(

Imorgon tänkte jag baka lite, kanske dra nått varv med damsugaren också, göra lite nytta!!

Jag tror att bebis kommer 1/10, Fredrik tror 28/9 och Jennie den 29/9. Hoppas att Fredrik har rätt:)



Mina älsklingar framför brasan som jag tänt! Haha, huslivet börjar ta sej:)

v 40





Kan det vara dom sista magbilderna? HOPPAS!! :)


...

Snart tycker jag att min hall är fin, va till Ikea igår med kusin Johanna, köpte en hylla till hallen som jag byggt ihop idag. Det blev jätte fint:) Sakta men säkert blir det hemtrevligt och mysigt här hemma, men tyvärr är ju ingenting gratis så det tar tid:(

Igår efter matchen (som tyvärr slutade 1-4) så åkte jag till ica och hyrde film och köpte glass, Fredrik va med fotbollslaget så jag och Sunny hade mys kväll här med tända ljus och så:) Remember me hette filmen, och gud va bra den var och jag grät som ett litet barn:)

Idag har Hampus och Daniel varit här, dom åkte nyss, och vi kan andas ut:) Blir en slapp Lördag på sofflocket:)

Ses imörra.

9 dagar kvar.

Freddan, (vet ju att du tjuvläser bloggen:)) Kan du förstå, 9 daga tills den lilla knodden kommer ut till oss!!! Jag lovar att jag skulle försöka knipa om den vill ut idag, matchen ikväll får ju inte missas... Rimbo-Edsbro!!!

Nu te och vänner!!

Väntan.

Jag trodde aldrig att den här väntan skulle vara såå jobbig. Visst hade man hört att dom sista dagarna skulle kännas långa, men att dagarna skulle kännas som år hade jag inte väntat mej!! Det som är jobbigt är nog vetskapen om att det närsomhelst kan "sätta igång", och då kommer man att få känna den värsta smärtan man varit med om fysiskt och samtidigt det största och lyckligaste ögonblicket i ens liv, när vi fåt träffa vårat barn för första gången:)

Det som också känns så frustrerande är att inte känna att nått är pågång heller, i septembermammornas forum skriver alla om sina förvärkar och slemmiga trosor, jag blir överlycklig om jag känner nån liten menssmärta som smyger sej på men också försvinner lika snabbt (fast jag inte nes vet om det har med bebisens ankoms att göra:)), då det iallafall är en smärta av någe slag:) Har aldrig längtat så mycket efter smärta som jag gör nu:)

Nu vill jag att DU, lilla bebis ska komma ut! Mamma och Pappa (och Sunny?:))längtar efter dej!!


10 dagar kvar.

Det närmar sej sakta men säkert!

Idag har jag haft Jennie här hela fm, mysigt:) Nu r jag jätte trött så ska nog ta och vila nån timme:)
Roligare än såhär blir det inte!!!

Sen senast...

... har jag: sovit nån timme, tagit en skogspromenad med Sunny, bakat äppelkaka, sockerkaka och tigerkaka, ätit lunch (spagetti&köttfärssås) och strukit och lagt på nya duken. Nu ska jag kolla lite tv, sen ta mej en fika:)



Ikväll ska vi klippa oss, jag ska nog bara toppa tror jag?


Satan.

Vaknade vid 05,30 och kan inte somna om, nu är det ju iof morgon men det känns som om det är mitt i natten!!!
Har nu lagt mej med täcke,kudde och en kopp te framför vakna med the voice. Hoppas på att somna om ett par timmar!! Hörs sen!

Dagen.

Idag bar det av till Solna och Täby. Hämtade upp Tessan sen åkte vi vidare till hennes karls syster som bor i Solna, där bjöds det på god pastasallad och fika. Jag fick kolla igenom kläder som hennes son Harry växt ur, hittade massa fint!!:) Eftersom dom hade fått veta att dom skulle få en liten flicka (men så kom det en Harry:)) så hade hon tillochmed lite rosa söta babykläder:). Blev en ICAkasse! Tack så jätte mycket Susanna!!!



Så nu sitter jag och sorterar lite, och fixar och så:) samtidigt som jag kollar på Idol och skäms!!!

Innan jag drog mej hemåt så gick jag och Tessan till en butik som ligger vid henne, boom heter den och det fanns så jädrans mycket fina grejjor där! Det skulle vara heaven om man hade massa pengar, nu va det mest en plåga och se allt fint man inte kunde köpa:)

Lite småsaker fick följa med hem iallafall:

bokstäverna HOME


En löpare som jag ska stryka och lägga på imorgon.


Gästis:)


Köpte också blomdekoration (två hjärtan) och ett hjärta som hänger i babyrummet, men att lägga upp bilder här på bloggen tar hundra år så jag ger upp nu:)

bye


v 39



Japp, nu börjar bristningarna komma också:(

bb-väskan

Nu är bb-väskan så gott som färdig, jag har ställt upp allt så det är bara att slänga ner sen. Det som saknas är kamera, laddare, godis och dricka och Fredriks kläder. Känns tryggt att ha det färdigt iallafall.



Och här är den nya filten jag köpte, hur mjuk som helst, den åker med till bb:)



Jag har precis kommit hem från Carin, en jobbarkompis som ska ha bebis 2 veckor efter mej:) Nu öser regnet ner, jag är trött då jag va uppe 3 timmar inatt, kunde inte sova! Så nu tänkte jag vila en stund, kanske lägger upp magbild för v 39 lite senare!!  Herråp!!

Jag och Sunny inatt:)


Fredag

Idag har jag vart på mvc i Norrtälje (min bm har semester), äntligen har bebis fixerat sej, -Nu kan hon komma när som helst!:) magen hade växt 2 cm sen sist, nu är mitt sf mått 35 cm. Allt såg bra ut. Nästa tid är 24/9, hoppas jag slipper den, att bebis redan är här då:) Skulle vara helt underbart!!

Wirre och Tindra följde med mej, vi gick på stan efter, inhandlade en temp, amningskudde och världens finaste filt. Ni ska få en bild sen, just nu ligger den i tvättmaskinen, den ska packas ner i bb-väskan sen:)

Har fastnat för en jacka på hm, den fanns inte i norrtälje och skulle inte komma förrän i nov om man skicka efter den, så imorgon får jag ta bilen in till Täby och hoppas på att den finns där! Annars!!!!!!

Ser ni förresten vilken fin header jag fått? Den har Tessan fixat till mej... Tack söta du;)

Jag har klarat av 93% av graviditeten!

Bebisen väger c:a 3096 gram. *

Bebisen är c:a 49.5 cm från hjässa till fot. *

Du har klarat av 93% av graviditeten.

Du har 18 dagar till förlossningen.



Det firar jag med att åka upp till mamma och äta nybakta bullar och kolla på Idol:)


Vaggan.

Har glömt att visa er vaggan som Farmor kom med förra veckan. Det är en vagga som min faster hade först, (snart 40 år sen) den har sen farmor lånat ut till kusiner och kusinbarn som sovit i den under åren som gått. Det är ju jätte kul!:)

Den är jätte fin och farmor har inrett den så fint med rosa mumin sängkläder:)





Helgen.

I Fredags hade vi Hampus här, där har vi en unge fylld av liv:) Men han är så söt, börjar bli riktigt stor kille nu... Vaknade dock mitt i natten, strax före 4, ville då inte sova i sängen nå mer, slutade med att vi fick gå upp och kolla tv och han somnade 1,5 timme senare, men vi fick sova till 9 på morgonen sen, det var skönt:)

Sen hade vi Perra med familj+ Tomas här hela Lördagen, dom hjälpte oss sätta upp nya lister i sov- och vardagsrum. Blev otroligt snyggt:)
Jag förhörde mej med Tanja (som har en 4 månaders baby) om allt som rör bebis första tiden, vad som behövs, vad som är onödigt osv, deras lilla Leo är sååå söt, och världens snällast bebi!!!

Söndag var shopping dag i Kista, jag hittade inget till mej själv men hittade självklart till bebis... NÅgot jag stod och tittade på men inte kunde bestämma mej för var en amningskudde, det finns dom med kulor i (ca 700kr) och dom som är mer "kuddstoppade" (ca 400kr), självklart är den med kulor lite bättre sa hon i butiken, kan användas som stöd till baby även när man inte ammar. Frågan är, Behöver man en amningskudde? Och vilken ska man isåfall köpa?

Helgens köp:
Väska som vi ska ha som skötväska!



En "vagn-dinglare" :)





Och en overall som jag fastnade för örut men inte köpt. Den är så himla söt:) (Kan tänka mej att den inte faller dej i smaken Tessan?=) Eller?)



kom hem och kolla på Fredriks match och sen åt vi middag och kolla på film hos Johan och Emelie, perfekt helgavslutning!!


v 38


Förlossningsföreläsning på DS

Igår var jag och Fredrik inne på Danderyd och gick på förlossningsföreläsning. För det första var det det så himla kul med alla gravidmagar. var hur många som helst som gungade fram där:) En syn!!!:)

Föreläsningen var bra, det mesta har man ju läst sej till under dom här 8 månaderna men det var bra att få höra allting från en BM som jobbar där man ska föda. Nu känner både jag och Fredrik oss lite tryggare i allt som ska hända. Fick mej en funderare på vilket sjukhus vi ska välja om det skulle vara fullt på Danderyd just när vi ska in.
1 DS
2 BB Stockholm
3 KS eller Uppsala?

Det hade varit riktig babyboom nu i sommar, men hon trodde att det skulle lugna sej nu till Hösten!!

Sitter nu och väntar på att regnet ska lugna sej så jag kan gå ut med Sunny. Brrr!! Sen ska jag tända ljus:)

Jag är med och tävlar.






Jag är med och tävlar om ett kit från LiberoEmma´s blogg
emmasiljeholm.blogg.se


 


Bebisfeber.

Köpte nya påslakan förra veckan, med små vovvar på:) Var tvungen att byta till dom idag:)



Hon har fått en blomma i sitt fönster också...



En mobil som ska hänga över skötbordet, den är superfin när den hänger:)



Skor som hon fick av gammelmormor (min mormor). Så sött:)



Ni som missat det så gick vi in i September månad idag, Jag har inte missat det. Jag har längtat till September ända sen i mitten av Januari, då vi fick reda på att vi skulle få en bebis:) Nu äntligen har denna efterlängtade månad kommit!!! Men visst, jag vet att den lika bra kan välja att komma ut i Oktober, men det hoppas vi INTE på!!!!!

Snälla rara bebis, jag skulle gärna se att du vill komma ut om en vecka eller 2:) Då säger vi så!!


Grattis Mormor!

Precis hemkommen från mormor, hon fyller år idag... Grattis Mormor!!

Ska snart åka till jobbet och fylla i nå pappar som jag missat (typiskt)



Sunny och Jag påväg till Mormor.


RSS 2.0