Hi

Härlig dag som började på Fyrishov, Lova satt som ett klistermärke på mej ända tills nån timma innan vi åkte hem då hon gärna satt på kanten till basängen och plaskade, mammas lilla hare:) men det var trevligt iallafall. Sen direkt ner till Arkadien för att se pappa Fredrik sparka boll, 2 mål gjorde han och matchen slutade 2-2. Dom mötte Edsbro så mamma va lite kluven men bestämde sej tillslut att hejja på svärsonen:) Solen stekte, det var så härligt:) solen gör mej lycklig!! Ikväll har jag å Lova pratat om bebisen i magen, försökte förklara att bebisen är där inne nu men sen ska den komma ut å vara med oss hela dagarna, å Lova ska klappa å pussa å vara snäll mot bebisen. Då började hon klappa händerna å pussa på magen!! Sötnöt:) tänk att hon ska bli storasyster, min lilla tjej! Jag tror att hon kommer bli bästa storasystern någonsin:)


Lycklig Lova!!

Skulle göra ett inlägg om hur lycklig Lova blev över Pippi (största favoriten just nu) som hon fick av sin Farmor igår! Bad henne se glad ut å titta i kameran, jomen visst, duktig tjej:)!


Dagens Lova

Kläderna är från topp till tå från gudmor Therese!:) Gissar på HM!! Lova taggar för 18-månaders sprutan!


Vi2<3

Helgpasset är över å nu är jag hemma med min älskade tjej! Va ju in på ultraljud i fredags, allt såg bra ut. Fredrik konstaterade att det var en liten flicka därinne, då han inte såg någon snopp? Jag är så nyfiken att jag spricker, ångrade nästan när vi åkte därifrån att vi inte frågade vad det var. Men samtidigt inte, ska bli riktigt kul å få titta själv när den kommer ut:) spänning!! Helt otroligt blev vi flyttade till exat samma bf-datum som vi hade med Lova, 26 sep! Lova kom +4 och är alltså född 30 sep!! Hur märkligt är inte de... Bebis kommer när den kommer, men jag ska göra mitt bästa å knipa på Lovas födelsedag ifall jag går över den här gången me. Sen ett tag tillbaka känner jag att det är full rulle inne i magen, Såå mysigt!


Äntligen över!

Äntligen har denna helg nått sitt slut!! Torsdag natt börjar Lova spy, spyr sista gången på fredag kväll. Lördag kväll var det min tur. Helgen har alltså bestått av kräk, bajs, smärta, gråt, gnäll, isolering och SNÖ! Trist!! Imorgon ska jag och Lova vila upp oss och sen drar veckan igång med dejter, jobb och ultraljud:) spännande!! Hoppas eran helg varit trevligare:) Är man sjuk får man göra som man vill, tex sitta i köksfönstret och domdera!!:)


RSS 2.0