Pantat burkar och vart ut med hunden!

Det är vad jag har gjort idag:)

Och fy för att vara en liten voffsing i detta väder, och fy för att vara matte till den lilla voffsingen som behöver gnuggas ren efter varje promenad:)

NU ska jag slänga i mej lite Yoghurt innen jag beger mej till jobbet för ett kvällspass!


Sötnöt!

Satt och kollade igenom massa bilder och fann då den här sötisen från i sommras när vi var ner till Malmö.
Fredriks Lillebror!



Ledig Fredag.

Idag är det äntligen Fredag, och jag har ledig fredag:) Ledig helg. Började dagen med att ligga kvar i sängen och kolla på Vakna med the voice, älskar det!
Sen var det bara att ta med Sunny ut på promenad. Passade då på att ringa upp min fastighetsägare då det är någe fel på våran spis. För det första är den från tidigt 1900-tal och på senare tid har vi inte kunnat köra 2 plattor och ugnen samtidigt för då har proppen gått!! Men så igår använde jag mej av EN platta och ugn, och proppen gick, då fick det vara nog. Han skulle kolla med el-gubben om han kunde komma över redan idag (Tack så mycket), och det innebär att jag måste hålla mej hemma idag, vilket är ganska jobbigt för mej, då jag har väldigt svårt för att bara sitta hemma, det bara kryper i hela kroppen på mej. Då tänker ni nu att varför gav hon sitt hemnr när han bad om ett nr han kunde nå mej på, jo Emma Elisabeth kan INTE sitt eget mobnr. Jag skäms.

Aja har käkat frulle bäddat rent i sängen och slängt i en tvätt. Tänkte städa golven och rensa underklädes-lådan också. Sen kommer juh älskling hem kl 3 så jag klarar nog dehär:)

Idag ska vi äta hemmagjord pizza och äta godis till IDOL. Nämnde jag att jag Älskar Fredagar!

Just ja sällskap ska vi få ikväll också, lillebrorna kommer för att övernatta här hos oss! Undra vem som får sova på soffan:( Kanske dags att ta tillbaka gästsängen!



Bröderna Brand förra julen:)


Kalas.

Sitter hos kusinerna som fyllt 7 år Idag. Grattis Julia och Lucas.
Har varit och spelat handbollsmatch också, som hör och häpnar, vi vann!!! med 3-15 tror jag. Fan vad bra vi var idag tjejjor, skit kul!! Ska hem snart och äta hamburgare med älskling, sen blir det mys med film och tända ljus:)

Imorgon står jobb på schemat igen, börjar kl 11,00 och jobbar till 10,00 dan efter. Då är dett gym och sen DHW hos Veronica och Tindris:)


Ledig dag

Igår: Gym (duktigt Emma), Promenad med Sunny, Mötestid på jobbet 4 h, Hem kolla lite desperate, laga mat, iväg på Handbollsträning, som var skit kul, vi var 12 st på träningen:) Sen hem tilll mamma för att kolla på Greys anatomy, som alltid:)

Idag har jag och wirre varit ute med hundarna sen kollat på desperate typ 4 avsnitt, man blir värkligen fast!!

Tosdag idag, pannkaker idag, älskart:) Nu tänkte jag dra av ännu ett Deperate avsnitt innan karln min kommer hem.


Hemma på soffan.

Igår for jag och Veronica till flygis i Norrtälje för att storhandla. Köpte blommor till ballen också, och gissa om jag blev nöjd!! Första gången jag har "Vinter blommor" på ballkongen, känner mej vuxen nu:)

När vi kom hem var det bara att packa in alla varor sen bege sej till jobbet för att ha natten, var dock inte jätte ansträngande då vi personal skulle äta middag tillsammans på restaurang i Norrtälje. kom tillbaka lagom till att alla var klara för natten:)

Idag när jag sluta har jag umgåtts med Jennie, Veronica och söt-Tindra:) Mys!





Pricken över i:et idag var att när jag kom hem just nyss så låg Desperate Housewives boxen säsong 5 innanför min dörr, Jag är lycklig.

Väntar på min Karl som kommer hem närsom, vi ska äta räkor och pasta idag. och ikväll är det träning, skoj!

Fy vad jag är trist!!!!

färdig jobbat...

... för denna vecka:)

Precis kommit hm från jobbet, sitter nu på att farmor ska komma förbi på en fika:) Mysigt!

Ville bara komma med en fråga. Ska ni vaccinera er mot den nya influensan? (Får förmodligen bara svar av dej Therese:)) Jag är osäker på hur jag ska göra, och nästa vecka börjar deet väl, läste nått om de! 

Undra om man ska skriva sej en veckomatsedel och dra och handla mat, skulle vara jätte behövligt!
 
Ska ha bus-hampus här inatt och imorogn förmiddag. Gos!

Har inget att skriva... hörs kankse senare!!

 

Torsdag.

Fan vad kallt det har blivit ute. Var precis ut med Sunny, jag frös öronen av mej:(

Så i mitt liv de senaste 2 veckorna har jag:

Varit på Ladies Night, det var så jääävla bra, dit åker vi nästa år igen, men skippar då efterfesten så att man slipper att ta en taxi hem till rimbo för 1118 kr efter att ha tappat bort sin kamera (underbaraste, finaste kameran)
Dagen efter bjöd på rejäl bakisdag, men kommer på att kl 3 ska jag åka till Hallstavik för att spela en handbollsmatch med EN avbytare på bänken (springa tills man svimmar). Förlorade!

Veckan bjöd på öppna förskolan med Veronica och Tindra=) Jobb, Jobb, Jobb, Marknaden i rimbo som man längtar efter men efter tänker "var det bara det". Som resten av Rimbos befolkning så köpte jag strumpor och brända mandlar:)

På fredagen bjöd älsklingen med mej på musikal på ChinaTeatern, vi såg Hairspray, Rolf Lassgård och Morgan Alling som kärlekspar var riktigt kul att se:)
 Lördagen var det hampus besök som gällde, resulterar i en slut Storasyster! Som sen spelar handbollsmatch och... Förlorar!

Varit med Jennie till bilprovningen, en resa för sej:)

I helgen väntas hemmaspa, behövligt. Och just ja handboll utan förlust, förhoppningsvis:)





RSS 2.0