Imorgon bär det av!!!

Äntligen är Påsken här!! Betyder att imorgon styr jag lilla grå upp till Gördalen! Har först möte på jobbet 12-16 sen åker vi direkt efter de. Med i bilen har jag mina kusiner Johanna och Annie, precis som året innan:) Kommer att stanna där 1 1/2 vecka, så då blir det inge bloggande (inte för att det blir mer ofta när jag är hemma:))!! Det värsta är att jag kommer att sakna min lilla Sunny bejjbi så fruktansvärt när jag åker iväg, kommer sakna Fredrik också, men mest min Sunny bejjbi!!!:) Matte älskar dej mest i hela vaarden!!!

Aja kommer bli så himla härligt att åka upp nu, och också få stanna ett tag, hoppas på bra väder bara!!! Soool!

Har precis börjat packa, hatar att packa, det gör mej stressad. Tror jg fått med mej allt. Har även packat med mina nya snowboard skor som jag fyndade förra vintern men som jag inte fick använda då, men i år har vi sagt att vi ska iväg nån dag och åka lite, ska bli skiiit kul, eftersom min bil inte är enorm får jag lämna min gamla bräda hemma och hyra en istället, lika bäst de!!!

nej men hörni, vi ses om ca 2 veckor. ha de!!! Det ska jag!!!



Johanna och Annie i bystugan förra året, då va det hawaii-tema:)



Farmor, jag saknar dej, vi ses imorgon:)



Vad säger du Johanna. ska vi dra fram längdskidorna i år igen?:)

 



Er två kommer jag längta hem till. Det är bra att längta!


Firat en vän!

Har fikat hemma hos Veronica idag, hon fyller nämligen 22 år imorgon!! Grattis, Grattis!! Hon bjöd på en morotskaka som smakade underbart gott (tog 2 bitar).  Suttit och snackat skit har vi gjort, Jag, Jennie och Wirre, och Tindra på ett litet hörn:) Jennie har juh just kommit hem från Thailand och vi är inte avundsjuka!!!

Tack Wirre och Jennie och lilla Tindra för en mysig dag:)


Förbannat trött!!

Är så trött på att vara trött. Har mest inte gjort någonting sen jag slutatde jobba 10 imorse. Kanske trött för att jag jobbat långhelgen!!

Eftersom jag va pålekrymden med Hampus förra helgen så ville Daniel att vi skulle göra nått som han ville denna helg. Han valde att bowla! Så på Lördag em åkte vi in till Norrtälje, Jag Fredrik, Daniel och hans vän Kevin, först gick vi och åt pizza och senar det dags för discobowling, riktigt roligt. Bjuder på lite bilder:)



I Bilen påväg på äventyr, glada grabbar!



Vi hade en rökmaskin precis bredvid våran bana:(



"Proffset" Fredrik förklarar för Kevin hur han ska sikta på bästa sätt:)



Ja här har ni en kanon-bowlare, tills det blev lite tungt för armen och jag tappa på slutet!! 



Notera mina poäng (E), mot Fredriks poäng (F) efter första rundan:) Tyvärr höll det inte till slutet:)

Var en riktigt trevlig kväll med Lillebror:) Han kan uppföra sej om han vill!!

Nu Svenska Hollywoodfruar!:)


...

Inte vet jag!

Underbara sol!

Ska klä på mej nu och gå ut en sväng med Sunny, är strålande sol ute:)

Sen ska jag iväg till jobbet, möte och kvällspass. Sen gasa hem till mamma och se på Greys, Underbart.

Blir så trött på mej själv, tror ni inte att jag somnar typ 30 min in i Desperate och sen vaknar halv 2 med kläder å allt och kan inte somna om, va en bra film med Angelina Jolie som jag såg :) Missade jag ngot av vikt i Desperate?

Hörs!

Desperate ikväll!!

Äntligen är det Desperate Housewife ikväll, har längtat:)

En film jag vill se är Änglavakt, hur bra verkar inte den va, Mikael Nyqvist är juh så jädrans bra!! Den måste jag gå och se. Och remember me vill jag också se. När tid finns, jobbar i helgen IGEN. Men sen är jag ledig 10 dagar över påsk, ska bli såå skönt!

Ska snart börja med maten, fläskfile och wokgrönsaker, mums:) Blir ju nuförtiden sena middagar när Fredrik inte slutar förrän kl 7!!

Och jjust ja, va ju till Thuns med Wirre och Tindra igår, och jag kom hem med skorna jag kollat på sen innan jul, så himla glad, får vårkänslor i kroppen:) Det är inte tyg modellen utan typ skinn, så man kan hålla dom vita lättare:) Snygga va?



hade!


Härlig helg!

Va i fredags och kollade på herrarnas handbollsmatch mot djurgården, Rimbo vann och det var en riktigt rolig match.

Jag och Fredrik åkte sen upp till mamma och kollade på Solsidan och hämtade Sunny.

Lördagen va jag barnvakt åt lillebror. Började dagen med att gå ut med Sunny, va ute nästan 2 timmar i solen, underbart. Hem och åt korv med bröd:)

Eftersom min lilebror har ganska mycket energi så tänkte jag att lekrymden skulle va bra för honom, vi åkte och hämtade Daniel sen drog vi dit, va där mellan halv 1 och 4 och det var riktigt uppskattat, kul för killarna:)

Söndag va vi ute i solen hela dagen, så himla underbart, grilla korv och sola fejjan:)

Ska springa ut och kolla på Lindas nya hundvalp nu. Sen ska jag dra till Thuns med Wirre och Tindra, ROLIGT:)

Ont i kroppen!

Va och spelade handboll igår.  Och jag lovar att jag kände av de imorse när jag vaknade, fy fan vad ont jag har i kroppen, mest i ryggen, blockade ett skott med ryggen(?) fråga mej inte hur det kom sej:) Men det gjorde jag iallafall. Och eftersom jag inte spelat på 2 veckor nu så kom ju träningsvärken så klart också!
Hur som så förlorade vi med kanske 20-14 eller nå sånt, riktigt surt!!!

Jobbar kväll idag, ska åka in och kolla på handbollen (herrar) i norrtälje, hoppas på en bra match, tror inge annat!

Efter det är jag ledig, hela 4 dagar!!! Händer aldrig annars men eftersom jag bytt och jobbade förra helgen så har jag nnu denna lycka:):):) 

Nu måste jag avsluta, damsugaren står och väntar!!!

Världens finaste!!!

Spenderat koosing!!

Efter att jag gått av mitt nattpass imorse, så åkte jag, Veronica och Tindra till Täby centrum. Jag handlade BARA nödvändigheter och basic plagg, ångrar att jag inte köpte ett par as sköna gummistövlar som jag hittade på din sko, Kommer behövas nu när all snö ska smälta bort, och man har en hund som måste ut!!!
Veronica handlade så söta kläder till Tindra som ska till storstan och vara modell för en dag med sin mamma och pappa, kommer jädrans fina bilder!!

Nu vill jag till Thuns, undra om man ska ta sej dit imorgon eller om man ska lugna sej!!

Imrgon står även ett tandläkarbesök och handbollsmatch på schemat!!

Spenderat dagen med bästa vän!

Idag efter jobbet körde jag i snöstormen hem till Tessan i Täby, blev bjuden på soppa och pannkakor, var riktigt gott. Medans värden mitt emot mej (Tessan) fint åt två pannkakor (lagom), åt Gästen (jag) oblygt 5 mumsiga pannkakor med socker på. Satt fint de! Tack bästis för god lunch och trevligt sällskap.



Måste också tacka för presenterna, det kommer användas i ikväll:)

Min vän Jennie åker till Thailand¨på Tisdag (jag är avundsjuk), så hon var här och lånade resväska, sommarkläder och en bok, jag önskar henne en underbar semester, det är hon värd!!!


Haft en familjedag.

Igår jobbade jag dag, efteråt blev jag upplockad av mamma, jöjje och lillebror och vi drog iväg till Norrtälje på bio. Kollade på Farsan, den va ok men inte så mycket som hände, men den hade sina stunder då den framkallade stora skrattatacker, mamma var värst på bion, hon skrattade så jag nästan satt och irreterade mej på henne,(Men mamma, det är bra att du har lätt till skratt:))
Käkade kycklingspett med tzatsiki innan, så jävla gott!

Ska snart bege mej ut på en runda med Sunny och sen åka till jobbet på möte och ett natt-pass.

Imorgon efter kjobbet ska jag hem till Tessan, det ska bli jätte mysigt!!

NU föna håret!!

Slö helg!

Nu sitter vi här, jag och Sunny, måndag förmiddag, jobb om en timma och en händelselös helg bakom oss! Tycker att det är himla skönt med fredag och ledig oplanerad helg, men sen på måndagen får man lite ångest när man inte gjort nått med sin lediga helg!!! Storhandlat har vi gjort iallafall, är skönt när det är avklarat!

Har tagit bort en leverfläck på ryggen i veckan, får då inte spela handboll på 2 veckor. Vila!!

ta lite lunch och sen åka till jobbet! Ha det!

Vi 3 gick lös på flygis igår!!"TAJKON"


RSS 2.0