Då kör vi!!

Jaha, då var det dags igen. Fettet ska veck och dallret ska bli fast! Förstår om ni inte riktigt tror på mej, men nu är det på riktigt, kan inte fortsätta såhär, stoppar i mej som om det inte fanns någon morgondag. Usch!! Och eftersom LCHF gick kanon sist jag gjorde ett ryck så kör vi såklart på de igen. Och vad var då inte mer passande än att min stora idol Katrin Zytomierska just släppt en bok om att bli smal med LCHF.. Klickade hem den med desamma och nu är det bara att vänta in 2/1-12(för visst måste man börja på en måndag?!!?), datumet då socker och kolhydrater är ett minne blott... Önska mej lycka till!!:)


God jul!

Oj vilken dag. Startade lugnt här hemma med god frukost, långdusch och en vila innan vi åkte upp till mamma vid två-tiden. Massa mat, godis, kaffe och julklappar senare ligger vi nu hemma i soffan helt utslagna. Vi har idag haft en riktigt god jul med familjen <3 Lova tyckte dock inte att tomten va så rolig utan röck snabbt åt sej sina paket utan några kramar!!:) men hon va riktigt nyfiken på honom och stod och titta länge och noga på håll:) å så mycket fina paket hon fick<3 tack alla ni!!! Hoppas ni haft en underbar jul!!


.

Hade skrivit en lång text till bilden nedanför, så ner jag publicera så kom den inte me!!!! Aja va nått i stil med den där stolen och att jag älskade sånna när jag va liten och att lova också verkar göra de! Och att vi r hos Johan och Emelie och äter söndagsmiddag i vanlig ordning:) och just de, trevlig 4e advent på er!!:)


Kommer ni ihåg?


Grädde!!

Pannkakor med grädde, de är grejjer de:) jobbar natt idag, börjar om en timma. Imorgon tänkte vi prova på kyrkis:) spännande!!


Tomtetjej!!


Klippa lugg?

Jag tror det är dags att klippa luggen på Lill-fröken, men visst tar det emot! Förut kunde man utan problem sätta spännen å toffsar i håret, men det senaste är att hon drar bort det på en gång, så nuförtiden ser hon ut som på bilden mest hela dagarna, jobbigt!


Måste bara visa er, vi har lagt nytt golv....

img_0647 (MMS)

Måste bara visa er, vi har lagt nytt golv. Det blev så jädrans bra. Vi har även tagit bort en vägg och även kaminen ska bytas ut mot en ny:)!! Kommer bli så fint när allt är färdigt, med lister och sånt trist!! Då ska jag visa riktiga bilder!!!                               Det är Fredrik som bestämt skulle ha en vit gran detta år.. Vad förman inte för sin kärlek???:)


Idag när jag va på jobbet så invigde lills...

img_0652 (MMS)

Idag när jag va på jobbet så invigde lillskrutt sin pulka! Tyvärr   Så blev snön som kom ganska så fort till blask så någon längre tur hade de inte blivit. nu vill jag bara att det ska komma massa snö så vi kan ut å leka i snön å åka massa pulka:) imorgon ska vi på julmarknad här nere på byn så hoppas att julkänslan kommer fram då<3


RSS 2.0