IKEA

Efter ett långt jobb-pass som avslutades igår, så tog jag med mej mamma med bihang till IKEA. Jag älskat att gå runt där. Mamma skulle köpa köksmöbler till deras nya fina kök, och jag skulle köpa lite förvaring och en tavla:) blev så fint i sovrummet med nya tavlan!!

Snart kommer Jennie förbi. Sen är det jobb natt för mej igen!!!

Ha de!

Uppe med tuppen.

Igår blev det en heldag med Jennie. När jag gick av kl 10.00 så åkte vi förbi Jompan och tog en fika. Handlade sen med oss lunch och åkte hem till Jennie och käka. Låg på soffan och tittade på sjunde himlen och Ellen, älskar Ellen:) Vid 3 snåret for vi upp till mor min för lite kaos i vardagen:) Där var det mer livat än vanligt även fast lilla lillebror inte var hemma. Nej då, då tar stora lillebror ton och ylar och kastar stolar, kläder och badbalja omkring sej! Han är väl i nån trotsålder av nå slag!!

Åkte sen ner till ICA och handla gottis till kvällen! Sen låg vi här på sofflocket som två degklumpar hela kvällen!!!


dom här två får icke godkänt. Blev väldigt besvikna.

Idag då. lördag morgon, då vaknar Emma 06.30. tänker nu hoppa in i duchen och sen bege mej upp till mamma innin jobbet kallar 11.00! Hrj så länge! 


Vad ska jag välja?

Nu har jag ett problem! Ska jag köpa mej en data eller ska jag spara pengarna till en utlandsresa? Jag vet inte hur jag ska göra! Tänk om man ändå var gjord av pengar:) Vad lätt allt skulle vara då! Men jag är riktigt glad att jag inte har större bekymmer än dehär:)

Har gått en sväng med Jennie på morgonen, sen åt vi frulle hemma hos mej. Undra vad som bjuds till lunch (allt jag tänker på är mat).

Nu ska jag bokföra lite i min kassabok som jag börja med igår när lönen kom. måste se vart jag gör av mna pengar, jag är en riktig slösa och det funkar inte längre!! Skärpning Emma!!

Igår var Sunnys första dag på dagis efter semestar och så! Hon såg så ledsen ut när jag skulle lämna henne min lilla plutt! Jaja, jag vet att hon är en hund, men ändå:)


Här är hennes favvo plats på ballkongen:)


...

Hallå, hallå... sen jag uppdaterade sist så har jag...

...Varit i skogen och plockat blåbär, och nu har jag hur mycket blåbär som helst:) Vet bara inte om jag ska äta upp allt på engång eller om jag ska frysa in och spara. Tåls att tänka på:)

...Varit en sväng förbi Veronica och hälsat på Tindra:) Barnet växer så det knakar!! Men guu så söt hon är.

... Igår kväll sög det till i mammas BINGO-tarm. Jaha då hade Emma småbröderna att se efter. Tog med mej Jennie och bröderna till McDonalds, där alla kunde bli nöjda, Hungran (Daniel) fick mat, Hampus fick leka lekpark, och Jag och Jennie fick dricka kaffe och snacka skit:)      En väldigt trevlig Måndag!!



Jennie vill såklart gosa med mammas kissunge innan vi åker!



Hampan trivs som fisken i vatten:)


Efter en em med syrran!!!

Idag jobbar jag kväll, börjar 13,00, och som vanligt om man inte har ngot planerat innan man ska jobba så går man väl här hemma och städar! ÅÅ vad roligt!

Ännu en lördag.

Jaha, då var den här LÖrdag snart över också. Har precis kommit hem från mamma där jag har lämnat Hampus.
Idag har jag spenderat dagen med min lillebror. Han är juh för go(nästan jämt). Var först när och kollade på Fredrik som spela fotbollsmatch, sen varit hemma.


Imorgon ska tänkte jag åka in till Norrtan på fm för att kolla på farbror Mats som ska kasta spjut i veteran sm, kan bli intressant:) Hoppas på fint väder också.

Handbolls damerna har träningsmatch imorgon kl 17, skulle gärna vilja se den. Nån som vill göra mej sällskap?:)


 

Mmmmmmm...

Något jag verkligen måste ta tag i är att ut och springa! Men vad gör jag?, jo jag ligger på soffan och fantiserar om Marabou helnöt... ååå så gott!! Jag måste ladda musiken med mer spring musik, hittade en sida i aftonbladet idag där dom tipsade om bra springmusik, den ska jag kolla in:)

Igår åkte jag och Fredrik till Väsby. Fredrik skulle till Jim och tatuera sej. Han gjorde en stjärna på överarmens insida, Jim sa att det skulle göra grymt ont där, men Fredrik höll god min hela tiden, skrek inte en ända gång... tills vi satte oss i bilen och skulle åka hem:) Han sa att det var det värsta han varit med om och skulle aldrig göra om de!!! Stackarn:)



 Fredrik och Jim i lördags då det bestämdes att han skulle bli märkt för livet!!

Då var det klart!


Tänkte städa av lite här hemma innan vi ger oss av till svärmor på middag!!

Trevlig helg på dej!

Zlatan

hallå alla 7 besökare:) Idag börjar jag dagen med att försova mej! Skulle vara utanför Jennie kl 08.30 för att gå en promenad. Men jag vaknar på morgonen och kollar på mobilen, 08.31:) Bara att hoppa i kläderna och ta sej ut.

Vi åkte sen upp till mamma och tog en kaffe, innan jag börja jobbe kl 12. Sitter nu i soffan med älskling och hans bror för att kolla på fotboll, Zlatans Barcelona!!!
Imorgon jobbar jag dag, så ska upp tidigt!! Usch!!

Bjuder på en bild på mina älsklingar. Sååå söta:)



Regnig dag.

Då är den här dagen snart över också. Har haft fyra dagar ledigt och imorgon är det jobb igen. Dagarna går så fort när man är ledig!

Idag har jag besökt min kära vän Veronica och hennes söta bebis Tindra. Vi har druckit kaffe och snackat framtidsdrömmar:)

Sötaste Tindra!

Tog med mej min "bebis" som har varit jätte trött hela dagen!


.

Åkte hem och åt mat med älskling sen bar det upp till mor min för att rensa förrådet. Tog ca 4 timmar!
som ni kanske förstår:)



Nu väntar jag på att Jennie ska komma förbi och säga hej!

Om jag har ork senare tänkte jag försöka mej på att snygga till bloggen lite:)

Nu ska vi se!

Första inlägget! Vi får se hur det går:)

Idag åkte jag en sväng till Täby för att hälsa på Bästisen. Tog med med Hampus som sällskap. En trevlig förmiddag som bjöd på fika och en snabb guide i bloggning:)
 


Just nu har jag hampus och Daniel på besök, dom sitter i duschen och jag pillar lite med bloggen, spännande.

Hej så länge.

RSS 2.0