Ensam hemma!

Ikväll är vi ensamma här hemma, jag, Lova och Sunny-bunny. Pappa Fredrik är på fotbollsavslutning. Ganska så trist faktiskt, de va den helgen de!!

Sunny och Lova sover och jag sitter och kollar på "Så mycket bättre", tycker att det är riktigt bra:) Hon September är riktigt duktig!

Trevlig Lördagkväll på er!!

Just hemkommen...

Från en lunch med Jennie och Lisa, och sen häng hemma hos Wirre. Wirre och Jennie prova kläder och fixade sej för utgång i Norrtälje.
Själv ska jag spendera min kväll med min Älskade lilla familj, kolla Idol och fredagsmysa!! Underbara Fredag!

Vad är grejen med nappen? Inne vägrar hon ta nappen, ser ut som att hon ska spy när man ger henne den. Men i vagnen ute (inte om man ger den inne i vagnen) tar hon den på dirren, är glad för de iallafall:)


Lättnadens dag:)

Min lilla tjej börjar bli stor!!! Idag var vi till bvc där vi gjorde månads-kontroll (som hon klarade mycket bra), och så va det vägningen!!! Hon hade gått upp från 3210g till 3515g, det är jag mycket nöjd med, verkligen en lättnad att hon nu går upp i vikt och är en mycket mer nöjd och glad bebis:) Då får vi juh också en mer glad och pigg mamma!!



Idag när det var ddags för den dagliga promenaden valde Lova sina Rosa fina pjucks och var så snygg:)

Och nu har vi precis tagit på pyjamas och kollar Robinson innan det är läggdags. Imorgon ska vi hem till Jennie en sväng och käka lunch, mysigt:)



Ser du Jennie vad fin jag är i pyjamasen jag fått av dej, kommer att sova som en Prinsessa!!:)

Gonatt på er.

Trött tjej på kalas.



Igår va vi ju då till Linda och Tomas, som bjöd på massa gott, Lind kan hon:) Lova bara sov och sov sej igenom hela kalaset. Linda fick tillslut byta en blöja för att få henne att vakna, då jag skulle ge henne lite käk innan hemgång (4-timmars regeln:)). Och oj vad hon låg som en söt liten docka och charma ögonen ur tanterna:) Låg och log i sin nya fina klänning! Herre vad underbar hon är!!!!



Idag har vi hunnit med promenad, fika hos Lovas Gammelfarmor och fått bösök av mormor.
Har nu suttit på Försäkringskassans hemsida och försökt anmäla föräldrpenning, men fattar nada!!! Imorgon blir det till att ringa upp dom och hoppas på lite hjälp, blir juh galen!!!

Trevlig kväll allihopa!

Lyckad dag.

Idag har vi gjort Norrtälje! Åkte dit för att skriva på papper om faderskap och gemensam vårdnad på socialkontoret, efter vi varit där så åkte vi ner på stan och shoppade lite, jättefina kläder till lilla Lova:) Och vantar till mej! Åt lunch på G, var orolig att hon skulle vakna och såklart vara hungrig, vad gör man då? Svårt att veta när och vart det är ok att amma, och där det inte är ok att amma vart tar man vägen då, in på toletten eller? Svårt dedär!! Men Lova sov från det att vi åkte till att vi kom hem, det är min tjej de;)

Ikväll ska vi på kalas hos Moster Linda och Tomas, Tomas fyller år. Undra kanske om Lova ska få inviga sin nya klänning då. Ska försöka komma ihåg och ta med kameran också!!!

Annars då, jo det går fint, och för varje dag som går så älskar jag min lilla tjej mer och mer (om det nu går och älska nån mer än mest):) Dagarna går och man undrar i slutet av veckan vart tiden tar vägen, helgerna gillar vi mest då vi får ha Pappa Fredrik hemma hos oss:)

Igår va vi på Söndagsmiddag hos Johan och Emelie igen, börjar bli en tradition:) Igår bjöds det på hemmagjord pizza och paj till efterrätt, mmmm gott!!


3 inlägg på 3 veckor...

... Är inte ok!! Tiden bara flyger förbi, vart tar dagarna vägen, på torsdag blir våran lilla skrutt 3 veckor, Stora tjejen:) Hon hade gått upp när vi va tll bvc i måndags, hela 110g !! Ska dit på fredag igen och då hoppas jag på en lite högre ökning!!

Igår va vi i täbycentrum med Tessan, Lova tyckte sådär om det. Sova är juh inte hennes favvosyssla, heller inte ligga i vagnen och barA se söt ut, nej bäras eller äta är det som gäller!! Handlade iallafall mössa och vantar till mej och byxa, body och strumpbyxa till Lova.

Nu snart ska jag ut och gå en sväng, ska lämna Tessans plånbok som hon glömde i skötväskan, och till konsum och köpa ersättning!!!

Ibland går det bra att sova, bäst är då att ligga på Pappas bröst!


Lilla Lova!

Lova är liten och går inte upp i vikt som hon ska. Nu har vi kört med ersättning 2-3 gånger om dan, så får vi se imorgon om hon ökat i vikt då vi ska till bvc igen och väga henne. Hoppas så mycket på att hon ökat lite!! Min lilla skrutt!

Igår va vi och kolla på handboll, herrarna spelade, Lova sov en halvlek och käka den andra:)

Nu ligger vi i soffan och myser, måste nog snart rycka upp mej då vi ska iväg på middag om en timme!!

Bjuder på en bild på Lova och hennes gammelmormor!!


Vart tar tiden vägen.

Dagarna går så fort, imorgon börjar Fredrik jobba och jag blir ensam här hemma med hund och bebis... Läskigt, tur att han startar med en halvdag (4h) så blir det lite mjukstart:)

Imorgon ska skruttan vägas igen, hoppas att hon lagt på sej nu, hon vägde bara 3140g sist och de va väl ok, men skulle ge henne mat så fort hon visade sej lite hungrig... Och äter, det gör hon, känns som hon äter 18h och sover 6h. Igår började jag med amningsnapp, fast BM sa att vi inte skulle använda oss av sån. Men när man får köttsår så fanns det inte mycket annat att göra, sluta amma eller testa amningsnappen, och än så länge tycker ja att det funkar bra med napppen.

Hon har även fått ett namn nu, Lova Nathalie Gillsberg. Finaste tjejen på denna jord!!!



Har inte lagt in bilder från kameran än, så fort jag gjort de ska ni få lite bättre bilder:)

Ett Mirakel!

Äntligen ville hon titta ut. Torsdag 30 September kl 13.40 kom våran lilla flicka. Hon vägde 3130g och var 48 cm lång. Världens finaste:)


Just nu: Ligger och vilar i vagnen! Nöjd:)


RSS 2.0