Hallo! Sommaren är absolut inte slut! Har ...

img_0388 (MMS)

Hallo! Sommaren är absolut inte slut! Har legat på stranden hela dagen. Lova älskar att flyta omkring i sin badring. Och jag njuter av varje sekund i solen:) soldyrkare som jag är:)


Töörstig!!!!:) å vad det var underbart att...

img_0381 (MMS)

Töörstig!!!!:) å vad det var underbart att få hem skruttet igen!! Igår åkte vi till stranden i Edsbro tillsammans med Linda och mamma. Där satt vi och huttrade och drack kaffe. Jag vill så gärna ha riktig sommar. Ge mej värme för bövelen!!! Idag ska Lova träffa kompis:)


Tacokväll och Svinalängorna!

img_0380 (MMS)

Tacokväll och Svinalängorna!


Mitt <3

Min solstråle är inte hemma. För första gången ska hon spendera en dag och natt någon annanstans är hos sin mamma och pappa. Men jag är lugn, hon är i trygga händer. Dom som fått äran att låna våran skatt är Gudmor Therese och hennes Alexander. Dom kom hit och fikade vid 10 och sen åkte dom med Lova!! Sen dess har vi donat lite i hennes rum, fixat med tv-parabolen (jävlapisssomintefunkar), och spenderat tid på sofflocket:) snart ska i ner till ica å hyra film och köpa gott, ikväll blir det tacos:) Inatt/imorgonbitti ska vi SOVA!!
Om jag saknar min plutt? Ja massor!! Om det är nyttigt att sakna sin plutt? JA jättenyttigt!!

Hoppas bara för eran skull att hon är en exemplarisk liten flicka!! =) Annars Ring!! :)




Furuvik

I Tisdags packade vi bilen full med barn och åkte till Furuvik. Jag och Fredrik, Daniel, Hampus och Lova. Sen åkte Farmor, Nilla, Ebba och Rasmus i en bil. En heldag och jag va helt slut på kvällen. Lova är verkligen ett lätt barn å ha och göra med, hon bara hänger med, säger inte så mycket och är oftast glad (än så länge;))!! Skönt!! Tror hon gillade djuren och att de fanns så mycket männinskor och karuseller att titta på:) Vi badade även en stund innan v i åkte hem, då plaskade hon runt i sin flytring. Hampus va helvild vid badet och åkte kana så det stod härliga till:)



































Som ni såg hade vi både solsken och spöregn. Överlag lyckad/mysig dag, men nästa gång tar vi med matsäck och fika och myser:)

Malmö/Lund

Vi åkte ner till Malmö förra måndagen. Fredriks pappa bor i Lund och har en restaurang i Malmö (västra hamnen). Vi bor alltså i Lund men tillbringar mesta tiden i Malmö då Fredriks pappa inte kan va ledig på Sommaren så vi hänger i restaurangen och strosar nere i hamnen, eller i stan. De är iallafall därför jag säger att vi åker ner till Malmö=)

Vi hade en bra vecka med blandat väder, känner oss ändå nöjde med den sol vi fick:) Kul att se Fredriks syskon som växer så de knakar, eftersom vi inte ses så sällen så hinner det hände grejjer! Lillebror är snart 2 1/2 år och Syster är 13. Här har ni lite bilder!!

























Längst ner till vänster på näst sista bilden ligger restaurangen, att va i västra hamnen på sommaren är som att komma utomlands, känns lyxigt:)


Nu är vi påväg hem. Gör ett lunchstop i Ny...

img_0371 (MMS)

Nu är vi påväg hem. Gör ett lunchstop i Nyköping och då får Lova testa på att åka "Hellokittybil", hon tycker det är sååå roligt:) nu längtar jag hem, borta bra men hemma bäst!!! Bildregn ikväll eller imorgon!!! Hej så länge!!


Vi sitter i västra hamnen i Malmö, äter en...

img_0369 (MMS)

Vi sitter i västra hamnen i Malmö, äter en sen lunch medans lova vilar. Underbart varmt idag!! Älskart!!


barnpassning, phu!!

Igår hade jag ju som ni vet Hampus här hela fm, att vara ensam med Hampus och Lova gick bra, men det var stundtals nervöst, svettigt och man fick testa tålamodet:) (Guldstjärnor till flerbarnsmammor/pappor) Hampus är väldigt energisk!!=) Och tycker om att ge Lova lite tjuvnyp när man inte har ögonen på han!!

Vi började dagen i Lekparken, då sov LOva och Hampus fick leka av sej. Sen gick vi hem till Farmor och fika lite, åkte sen ner till konsum och handla lunch och fika. Efter lunchen kom Tessan och Alexander förbi en sväng innan dom skulle vidare på middag. Vi fikade med bär och grädde och svettades som grisar (satan vad varmt de var igår). När kvällen kom åkte vi upp till mamma och spelade lite kubb. Trevlig Lördag=)







Imorgon åker vi ner till Fredriks pappa i Malmö/Lund, Vi vet inte riktigt ur länge vi blir där, men max en vecka. Kanske bloggar nått från mobilen, annars hörs vi om en vecka (Som vanligt =))

Midsommarafton -11

Här kommer lite bilder från midsommarafton.


Jimmys mamma kom med smultron till Lova



Imorgon ska jag ha Hampus och Lova ensam, mamma och Fredrik ska jobba, känner på mej att det kan bli lite körigt så det är nog bäst jag hoppar i säng bums!

Underbara barn.

För ett tag sen så hade vi en mysig dag med Therese och Harry, Först åkte vi till ikea å käka lunch och småhandla, sen åkte vi hem till oss och fikade. Lova fick också balla strumpisar av Gudmor med halkisar både på knä och över/under foten. perfekt nu neär hon kryper omkring i racerfart här hemma:) Hon fick även det fina hårbandet som han har på bild längre ner!! Gudmor är den som skämmer bort Lova mest <3 Gulle dej=)






Alva och Lova är och kollar fotboll. Är det ok om jag petar i ditt ansikte?=)





En varm sommardag är det bara dopp i poolen som gäller! (Lova är lite småkinkig och vill helst ha pappa med sej=) Alva däremot är en tuff tjej!!)



Det är roligt att Lova har lite kompisar i sin size, kul att se hur dom är tillsammans, man märker redan nu att Lova som är lite yngre (2 mån) än Alva tar efter och vill göra lika:)

Kalas, Grattis alla Juni-människor!!

Grattis Emma på 23:e födelsedagen. TaCk, tACK:=!!

Tindra fyllde 2 år och blev stora tjejen!! Sötunge!!

 

Farbror Håkan blev 50 år och det firades med en överraskningsfest!!

Och snacka om att han blev överraskad! Jätte kul:)





Midsommarafton spenderades i Lunda hos Fredriks kompis Jimmy, Han fyllde även 20 i dagarna och slog ihop midsommar/födelsedagsfest!!




Gudmor Therese blev 26 år på självaste midsommar!! Det firades i måndags och där bjöds det på lchf-cheescake, mums=)



Sen bar det av till Svanberga där det var Emelies tur att fylla 20 barrar:) Har tyvärr ingen bild på födelsdagsbarnet, men Lova däremot passade på att svalka sej i poolen då de var riktigt hett den dagen:)


RSS 2.0