sjukling!

Min lilla tjej är sjuk, Feber, hostig och snorig. Va på bvc idag, nu är hon 10 g från 6 kilo:) Går inte att lägga upp bilder på bloggen. Trist!!! Ses en annan dag, nu ska jag titta på bästa BigBrother!!!

Förslag?

Jag är ute efter en "Fylla-i-bok" till Lova. Jag har hittat en som heter Min första bok det är ett par skor på framsidan och texten finns i rosa eller blå. Har kikat på internet och då ser man ju inge innehåll. Någon som vet eller har något annat förslag på en liknande bok. Vill ha någon med vettiga fylla-i saker:)

Kallt som in i...

Fortsatt kallt ute, trist när man inte ens vill ta ut Lova på en promenad pga av extrem kyla!! Carin och Nilla kom till oss idag, och vi valde att hålla oss inne, käka lunch dricka kaffe och snacka bebisbestyr:) Trevligt som vanligt!!

Imorgon ska jag åka in till Norrtälje ska följa med Therese hem till Linda och Jack och hälsa på. ska bli roligt, har inte sett Jack sen han va liten bebis:) Spännande:)

I helgen va vi hos min morfar som fyllde år. Då va Lova fin i stickad klänning och hårband:)





Hoj hoj.

Kan det vara våran tur kanske?

Vi är med och tävlar om ett par tuffa Mini canvas på Madeleines blogg. Dom skulle vara jätte fina på Lova nu framåt våren/sommaren. Kan det vara så att turen är på våran sida denna gång??? Spännande:)

Godmorgon världen!!

img_0111 (MMS)

Godmorgon världen!!


Jag lär mej.

Jag har alltid varit en sån som måste göra något hela tiden, det behöver inte alls vara någe speciellt, det kan vara att åka till mamma och fika eller träffa någon nån timme bara, att bara ha en hemmadag har gjort mej stressad och rastlös. Idag har jag haft en riktig hemmadag och jag njuter. Va lite rastlös imorse och ringde då till farmor:), men hon kände sej lite krasslig så vi skulle höras en annan dag. Så jag har hållt mej hemma hela dagen, När Fredrik kom hem la jag mej i badet (va såå skönt), efter ett tag fick Lova hoppa i, va första gången vi badar badkar tillsammans:) hon gillat!! Sen åkte jag iof ner till konsum och köpte blöjor, hade inte en enda kvar!! Men de tog 10 min typ. Nu sitter jag här med ett stort glas kaffe och en chokladbit (jag syndar!!) och bara må bra, Sunny och Lova ligger och sover och Fredrik är iväg på fotboll!! Ensamhet uppskattas på ett annat sätt nu!!


Satans piss!!

Är så jävla less på den här kylan och framförallt SNÖN och blåsten, visst vinter är mysigt men det är nog nu!!! Behöva klä på Lova tonvis med kläder, trycka ner henne i en tjock åkpåselåta henne ligga som i en liten koja och aldrig få se någonting. Sunny som skskar och hoppar på 3 ben för att hon fryser så!!   Tänk när sommaren är här, får rys i kroppen när jag tänker tanken:)



Igår stod babysim på schemat, hade med oss Therese som agerade fotograf så snart kanske ni får se lite bilder på oss bad-brudar:)
När Fredrik sen kom hem strax efter 14 så åkte jag och jobba, va kul att komma till jobbet igen, har saknat de. Skönt att hoppa in lite extra ibland bara. Och väldigt bra för Fredrik att få lite ensamtid med Lova, det behöver dom!!! Lova som är van med tjejhäng, fia med brudar eller ibland åka och shoppa(men oftast hänga hemma med mamma) fick igår känna på grabb-livet, Käka på pizzeria åka och tippa och sen på fotbollskväll, typiskt Fredrik!:)

Nej ni, våra braständare är slut och jag har därmed väldigt svårt att få fjutt på brasan, alstså är det min sysselsättning närmsta timmen..

alla<3dag

Lova & Sunny



Spenderat fm med dom här två, viket gör det till min bästa alla<3dag ever:)

Ett lyckat dop!



Lova Nathalie Gillsberg




Dopet gick som på räls, dagen var underbar. Lovas gudföräldrar Therese och Johan skötte sej utmärkt:)
Tack till Farmor och Nilla, Mamma och Gunilla som hjälpte till där det behövdes, Farmors tårtor var Jätte goda (hör du de nu Farmor!!) mamma och gunilla stälde upp och baka fikabröd!! Smörgåstårtorna beställde vi och hämtade dom strax innan dopet, det var det värt, sparade mycket tid, dom var också jätte goda!!

Fredrik Therese, Johan och Lova


Therese och Lova


Familjen Nilsson/Gillsberg


Lovas tårta


Lova tackar för alla underbart fina presenter. Tack alla fina släkt och vänner!!


Det har varit jätte roligt att planera och fixa inför dopet, men det var också skönt när det var över:)
Var riktigt roligt att det var så många som ville komma och göra Lovas dop till en underbar dag <3


Lova skrattar åt morbror Hampus:)

Lova skrattar åt morbror Hampus:)


RSS 2.0