Bio

Var och såg Sex and the city 2 igår med Veronica, Jennie och Jessica. Den var såklart jättebra. Filmen var slut 23.55 och jag var vaken, inte det minsta trött, Otroligt:)

Vad är det för en dag?
Det är ingen vanlig dag för det är Sunnys Födelsedag, Hurra, hurra, hurra.

Hela 2 år blir våran lilla Sunny-bebis!! Har köpt bollar halsband och godis till henne:)

  

Vad som händer idag har jag ingen aning om, säker lite packa!!!


God Lunch och Blommor.

Har varit till Tessan idag, hon bjöd på gudomlig lunch och trevligt sällskap:) Hon hann också med att skrämma skiten ur oss (mejochwirre) då hon fick magsmärtor blev kritvit i ansiktet och svettningar, när hon sen också tänkte börja spy visste jag inte vad jag skulle ta mej till. Inte en gång till Therese!!

Hon blev som tur bättre, så då drog vi till Plantagen, Tjejrna shoppade och jag höll min plånbok stängd (klapp på Emas axel). Tessan hittade nått jätte fint blommigt, sånt vill jag ha utanför mitt hus sen:)

 Det är en stam där under också, jätte ballt.

Wirre fick jätte fint på sin balle också, och det kliar i mina fingrar.. Vill också!!

 

Jag har precis kollat på finalavsnittet av desperate på datan, jag jobbar nästa Tisdag.  Och gud så jag grät!! Nu längtar man juh till hösten när de drar igång igen:)

 

Imorgon blir det Täby igen, men då SATC 2!!!!!!:)


Fy satan!!

Sitter nu här och har betalat räkningarna, och har världens ångest!! Sunnys förskring kom nu väldigt lägligt när vi ska flytta och allt, 3000 kr kostar hennes försäkring! Inte klokt!! Jag ska oxå lämna in bilen nästa vecka på lack (fixa bulor), 5500 pengar kommer det att kosta mej, trevlig början på sommaren Emma!!!

Tur jag är frisk iallafall:)

Imorgon tar jag med mej Veronica och Tindra hem till Tessan i  Täby, ska bli mysigt. Undra om hon bjuder på Lunch när vi kommer, det brukar hon faktiskt göra, husmor Therese?:)

Snart möte och en natt på jobbet!


v 23


Helgen.

Fredag: Jobb

Lördag: Avslutning med handbollslaget, vi va hemma hos Anna och grilla och körde 5-kamp. Va jätte trevligt och otroligt varmt. Känns himla tråkigt att inte kunna åka med och spela i Åhus i sommar. Man får tänka på vad man får istället, då är det helt ok:)



Lindas lilla vovve Lucas va med oxå, jättesöt och jättekaxig:)


Sunny fick också följa med och hon tyckte det var varmt som satan, stackare. Men hon var jätte glad och fick springa efter boll mest hela dagen:)

Söndag: Jag och fredrik åkte till Täby Centrum, jag behövde lite sommarkläder tills jag åker till Tunisien, då jag har växt ur alla mina shorts och så:) Var lite kaos i centrumet då det först blev strömavbrott och totalt kolsvart, när jag står inne på gina, va tvungen att släppa allt man hade och lämna butiken, efter ett tag kom strömen tillbaka och vi fick fortsätta shoppa, men sen står vi i kön inne på stadium och har hört värsta åsk-smällarna och regnet öser ner där ute, då går brandalarmet, va återigen tvungen att lämna allt och denna gång utrymma täbycentrum, vilket kaos, tillslut fick vi komma in igen vi tog fort det vi skulle ha och åkte sen hem, phu!!

Såg också sen när vi åkte hem att det var kö ändå till stoppet för dom som skulle in mot stan, snacka om att vi åkte i rätt tid!!


Underbart!!

Gårdagen var underbar, satt i håstaparken med Wirre, Tindra och hundarna hela fm, hade lite lunch och fika med oss, köpte skvallertidning och hemmatidning och bara mös:) Brände mej dock på ryggen så jag hade svårt att somna igårkväll!!

På kvällen klippte jag mej, klippte av gansk mycket, var så himla slitet!! Så skönt nu efter, att kunna borsta håret igen:)

Nu har Jompan vart förbi och druckit kaffe, hon åker utomlands imorgon, Ha det super Jompan!!:)

Ska snart göra mej iordning för ett kvällspass på jobbet, tycker att det är svårt varje dag och veta vad man ska ha på sej, inget sitter skönt längre, måste åka och köpa nya större kläder:(



Här tillbringar Sunny sin tid mest hela tiden nuförtiden. Hon är lika glad som vi andra att sommaren äntligen har kommit. Och japp, min Sunny-bebis får ligga på bordet om hon vill och mår bra av de:)

Räknar dagar

Jag längtar så jädrans tills vi flyttar, börjar bli trött på mej själv nu, de är det enda jag tänker på!!
Tänkte få med mej Fredrik på en promenad förbi huset snart. Vill titta och planera:)

Något jag blir stressad över är barnvagn, det är inte klokt vad förvirrad man blir, även fast det är ett tag kvar så känner jag mej jätte stressad till att hitta den pefekta vagnen, eller finns det nån perfekt vagn? Verkar inte som de!!

Va hem till moster Linda igår, jätte mysigt. Satt på hennes ballkong och stekte:) Hon bjöd på nybakad blåbärspaj och vaniljsås, mmm vad gott det var:) Gick även en sväng förbi Perra och Tanja och klämde lite på lilla bebisen!!!



Linda och Neo.

NY vecka

Känner att denna vecka blir bra. Hoppas ni alla haf en bra helg, jag har ju jobbat långhelg, men hade turen att gå av 12 på lördagen oc kuna njuta av sommarvärmen. Brände mej ordentligt, stackars mage!! Och skor kunde jag knappt få på fötterna, man ska passa sej för den här vårsolen!!!

Efter att ha solat så åkte jag mamma och hampus in till Uppsala, mamma skulle ha olja till altan och utemöbler, jagsprang in på IKEA och fick med mej, en pall, ett nattduksbord och en sänglampa (Wirre, jag behöver dit igen när lönen kommer, då åker vi!:)). NÖJD.

Nej nu ska jag åka till jobbet, vi ska ha planeringsdag uppe på Rånäs slott idag, blir trevligt!!

Bye.

V 22





Man kan ju undra hur stor min annars ganska lilla navel kommer hinna bli innan det är färdigbakat!?:)

Dagen.

En så länge har jag fått ut Fredrik och mamma på övningskörningstur, Fikat på Cissis med Tessan, ätit pizza och kollat på "Fjorton suger" och grinat som ett barn, nu väntar jag på att få åka till Perra och Tanja och deras lilla bebis så man får klämma och lukta lite:) Sen gå och sova, är otroligt trött!


Till jobbet idag.

Kl 12 idag ska jag åka till jobbet, ska bli skönt att återgå till det normala igen, även fast jag bara vart hema en vecka så känns det som en evighet... Har bara mötestid 12-16, så det blir en mjukstart innan jag går på långhelgen sen!

Igår mötte jag upp Fredrik efter jobbet så åkte vi in till Norrtälje och handla på flygis, är småjobbigt att åka bil men blir nog lättare för varje åktur man tar. Ska däremot nu sälja min lilla älskade pärla, just för att jag känner mej otroligt otrygg i den. Får se vad vi hittar istället, men det blir en stor bil iallafall!!

Nu ut med Sunny!:)


Tur man inte vet hur morgondagen ser ut!

Jag har varit med om det näst värsta i mitt liv, en nära döden upplevelse, då en mötande bil kommer över på våran sida, rakt emot oss!! När jag tänker på just krasch-ögonblicket får jag en järnsmak i munnen, så himla obehagligt!! Min jobbarkompis körde bilen och vi båda klarar oss väldigt bra!
Stunden innan jag kommer till KS och får veta att våran lilla flicka i min mage lever och mår bra vill jag aldrig vara med om igen, den stunden var vidrig, och något jag int önskar min värsta fiende!!

Att sen få krama om Fredrik och mamma och att få prata med min älskade vän Therese efteråt var underbart!
Man förstår hur mycket man älskar dom, just i sånna ögonblick!!

Det enda som är synligt inte ens en vecka efter detta är ett lite blått knä. Kan fortfarande knappt fatta vilken jädrans tur vi hade!!   Fortfarande väldigt öm på vissa ställen i kroppen men det är väl kanske inte så konstigt. Gud tror jag fortfarande inte på, men kanske att dett finns nån skyddsängel!!:)

Tack alla som visat sin omtanke, har betytt jätte mycket!! Ni har varit så gulliga:)


Har precis kommit hem från MVC där jag fick bekräftat ännu en gång att allt är bra med den lilla därinne, känns så otroligt skönt att höra.

Till nå annat, Idag fick jag en liten kusin, Morbror Perra och Tanja fick en liten pojke, Grattis, grattis:)

Just ja, ska ju bestämma nu vart man vill föda, någon som vill rekomendera nått?:)
tack alla som visat er omtanke efter


v 21


v. 20

Glömde lägga upp ny magbild igår! Redan har halva tiden gått:)


Gårdagen.

Idag va jag som sagt en sväng till Åland fram oh tillbaka. Med mej hade jag Veronica och Tindra. Det var jätte trevligt, inte alls mycke folk, så vi slapp köa överallt, lite lek i lekrummet, fika, shopping och smörgåsbord, det satt fint de:)
Köpte ett jätte fint armband till Fredrik för att jag har varit ett monster här hemma, jag ska bli snäll nu! Han blev iallafall jätte glad, de va roligt:)






Sen åkte jag hem till Mamma och skickade efter lite från hm, nu har jag shoppat klart för denna månad!!! Måste spara!!!

Måndag

Måndag morgon, solen skiner och väntar gör en dag ute på ålandshav!

Herrå.

Just ja, tror jag kände bebis imorse, men det var ingen virvlande gas eller fisk som de flesta säger att det ska kännas som, utan det var några buffar därinnefrån... Märklig känsla!:)

1 Maj

Äntligen Maj, det betyder snart Juni, en månad som jag längtar till, jag åker till Tunisien, sommarn kanske vill komma, jag fyller år, VI firar 5 år tillsammans och så ska vi äntligen flytta, shit vad jag vill flytta NUUU! Har packat massa idag, duktigt!:)

Igår va det valborg, jag jobbade först sen grillade vi hemma hos Mamma, började regna så vi fick bära upp grillen under tak. Men vad gör de:) Åkte hem vad halv 10, sov innan 10, var fasligt trött:)

Jag är ensam hela dagen idag då Fredrik har en heldag med sina fotbollsvänner, så vi får se vad denna dag bjuder på. Säker spenderar jag den med Mamma. Älskade mamma:)

På återseende!

RSS 2.0