Liten blir större(fort)!

Herre, igår blev min lilla tjej hela 4 månader, vart tar tiden vägen!!!!!!!? snart står halvåret och knackar på dörren! Lova va ner till bvc idag och väger nu hela 5500g och är 59,6 cm lång, liten men tuff!!:) Har börjat med stl 3 på blöjor och äter potatis med stor aptit!!!

Sitter och chillar i mammas amningskudde;)



Jag älskar tulpaner, just nu står det en bukett på köksbordet tack vare Underbara T Irene E:)


Har en hektisk vecka framför oss, får se när tiden för uppdatering finns igen. Hej så länge!!

Jag vill på riktigt äta upp henne.


MIN dotter och jag älskar henne mer än ALLT!! <3

Andra kvällen.

Ikväll är andra kvällen som Lova somnar i sin säng. Vi bar in hennes säng till oss igår, och lät henne somna i den, det tog 1 timma och 40 minuter (aldrig ge sej:)). Ikväll tog det BARA 55 minuter tills hon sov, vågar man tro på en halv timme imorgon kanske:)...
När hon vaknar på natten så bär jag över henne till oss! Det är blandade känslor att låta henne sova i sin säng, det är ju så himlans mysigt att ha hene emellan oss i sängen, höra när hon andas, titta på henne när hon sover och sniffa in bebisdoften:) LYCKA! Men samtidigt tror jag det är bra att hon kan sova i sin säng och tillslut i sitt rum!

Jag har börjat trappa ner amningen också, idag har jag bara ammat en gång på morgonen och en gång vid middagen. Jag pumpar ur om det spänner för mycket, funkar bra!!

Imorgon när vi vaknar går vi till Jennie och tar en fika, Tror Lova saknat henne:)
Lova & Jennie

Är hos mamma och hälsar på. Har blivit bju...

img_0082 (MMS)

Är hos mamma och hälsar på. Har blivit bjudna på middag! Hampus är överlycklig över att Fredrik är med:)


Veckan som gått.

Få sehär, ja i Tisdags skrev jag sist ja!!! Sen dess...

På Onsdag morgon drog vi till Täby och Therese för lite shopping, Är nöjd med min insats den dagen, kom hem med de jag skulle och inget mer...:) Lite nytt som behövdes till mej och Lova inför dopet, och Gudmor Therese hittade himla fin outfit som hon ska bära på dopet, Kände nästan att jag kommer känna mej lite nerklädd bredvid henne:)  Vi shoppade hela fm och Lova sov, innan jag åkte hem tänkte jag att jag följer med upp till Tessan och ger Lova mat innan jag far hemmåt, och vad upptäcker jag då!!!! Att jag glömt "tuttnappen", eftersom jag använt mej av den i snart 3 månader så kan inte Lova käka utan den nu, hon fattar lixom inte att suga tag i bröstet när inte "tuttnappen" sitter på:) Fick lite smått panik tills jag kom fram till att det bara är att kirra lite ersättning istället! Lugn på taket Mamma Emma!!!

Lova och Therese


Kom hem och tog en kaffe med Madde innan jag åkte till Jenie för att mäta in mej!! Va väl inte så jädrans kul. Hade ökat 3 cm om bröstet, Lova hade ju som sagt fått ersättning under dan:P Tar nya tag till nästa mätning!!

Torsdag åkte vi som sagt till Carin och Nilla, va jätte kul att träffas igen, vi tog en promenad, käka lunch och sen fruktsallad och kaffe:) Nilla va lugn som ett ljus och Lova va inte de, Haha!! Nej men tror min lilla skrutt hade ont i magen eller nått, va ovanligt mycket ledsen. Men lite snack småtjejerna emmelan blev de, dom titta lite på varandra, ganska ointresserade, Mammorna tycker nog att det är mer spännande att dom små träffas:)
Lova fick en jättefin Lasse Åberg body som jag ska visa så fort Lova kan ha den, den va jätte mjuk och fin, Nilla hade en lika dan så nu kan dom va lika snygga i sina bodysar:) Tack snälla Carin!!!
Glömsk som jag är så tog jag inga kort:( När dom kommer hit nästa gång ska det fotas:)

På Fredagen så åkte vi till MosterLinda, dit även Tanja och kusinerna Leo och Lukas kom för en fika. Lind hade såklart bakat, kladdkaka med dajm i, klart jag tog min valfria dag då:) Mums!!
Hade inte sets sen innan jul så e va trevligt, tiden går så fort när man är där så när vi skulle åka hem kom vi på att vi glömt ta kort på dom små!! Fick bli väldigt påklädda bilder:)

Det är nästan 5 månader mellan Leo och Lova, Ganska stor skillnad nu, men snart växer  Lova ikapp!!!

Igår va det lugnt, åkte och åt frulle hos Gunilla (Fredriks mamma), Jag åkte sen hem till mamma en sväng innan det var dags att gå på kalas hem till Johans Bror som fyllde 20 år. Lova va lite grinig, och jag tyckte hon vart det några dagar, så i natt som va så hade hon feber, 38,5 i armhålan, lilla bara grät så fort man la ner henne, fick gå runt med henne här mitt i natten och fick sen sova på mitt bröst. Gör så ont att se när hon inte mår någe bra!! Men vaknade idag pigg och glad, phu!!

Fick smaka lite potatis idag, tror hon gilla de:)



Ska snart ta en promenad och sen hem till Johan och Emelie (som varje söndag)

Fredrik fråga just o jag skriver en bok?!! Ja det blev nästan så, om jag va er skulle jag bara orka titta på bilderna, det är OK!=)

Helt slut.

Vi har precis kommit hem från babysimmet och jag är helt slut, man blir så himla trött av att vara i badhuset. Lova ligger också och sover. Hon var lite kinkig idag, var tvungen att sätta mej och ge henne mat mitt i, Fick sita i trappan i basängen så det var varmt och skönt iallafall:) Lova la av några pruttar när vi satt där och jag va riktigt orolig att hon skulle bajja, en det var bara luft:) Badbyxorna hon hade förra gången va lite för stora så nu hade vi införskaffat oss nya lite mindre och dom satt som en smäck på den lilla rumpan!!

Jag tycker att det är svårt att få in sovrutiner för Lova, på fm är det inga problem, vi går upp vid 8.30-9.00 sen går vi ut med Sunny vid 10 och då somnar hon och sover sen ca 3-4 timmar sen blir det lite olika på em men jag vill att hon ska sova runt 20 sen på kvällen, men det kan bli allt från 19 till 23 som hon somnar. Hur mycket ska en bebis på snart 4 månader sova?

Jag har nu äntligen bokat tid för efterkontroll nere på mvc, bättre sent än aldrig:)

Lova har tjatat här hemma efter Lilla Nilla hela dagarna:) så nu har vi ordnat en träff, jag och Lova åker till Svanberga på Torsdag för att hälsa på Nilla och Carin. Ska bli kul och se om dom är nå intresserade av varandra!

Jennie är här på en fika och Lova är lyckl...

img_0051 (MMS)

Jennie är här på en fika och Lova är lyckligare än någonsin:) bra start på veckan! Hörs senare...


haft finbesök två dagar i rad!

Igår va kusin Johanna här, vi åt lunch och fikade och snicksnacka hela dagen! Mycket trevligt. Lova fick också två julklappar, en stickad klänning (söt:)) och en leksak!! Tack Johanna!

Idag har vi haft Therese här hela fm, också väldigt mysigt. Pratat lite dopplaneing, snart är det dags:), vi ska nog till täby på onsdag och kika efter lite outfits:) blir skoj!!

Lilla Donnans kläder är redan kirrat:)

Jag är så jädrans sugen på att köpa en ordentlig kamera! Undra om jag ska unna mej det???

Bild från juldagen!! Lova och Madde:)



Testar inlägg från mobilen

img_6315 (MMS)

Testar inlägg från mobilen


Snurrig.

Känns som att jag bokat in mej på något imorgon, men jag minns inte vad!!! Om någon känner sej träffad, hör av dej:)  Blivit så himlans glömsk på senaste, blir tokig!!

Lova vänder sej numer från rygg till mage (stolt mamma) så nu måste man ha koll, garvar högt (inte så ofta men händer när man anstränger sej till 120:)), och har fått temprament från någon annan än mej och Fredrik(vi båda är väldigt lugna)!!  Har nått över 5-kilos sträcket och fyller ut stl 62 med hull och hår=).

Hon har blivit en riktigt stor tjej faktiskt!

Här hemma planeras det för dop i fulla muggar, jätte roligt!! Och på tisdag är det dags för babysim, det är vi lite nervösa för, tur att pappa har halvdag så han kan följa med första gången:) Och just ja, Fredrik ska börja jobba dag, 23 januari börjar han jobba från 05.45-13.51 istället för som nu 10-19, ska bli himla skönt!!

Jag har förresten börjat mitt upprag "Nå min målvikt" tidigare i veckan. Jag ska gå ner ett antal kilo, så nu är det slut med godis och bakverk för min del:) wish me luck!!!

Just ja, sunny löper. Bra att ha dokumenterat:)

Passa er så jag inte skickar Lova på er!!

Tack Therese för den nya bilden i headern, blev jätte fint, tur jag har dej <3


Vi lever!

Har bara inte haft varken tid eller lust att blogga...

Så...


Lova har fått sitt första julkort:)



Förvånats över allt ståhej kring julafton:)



Jag och Sunny på juldagen.



Lova och Tessan <3



Vi 2 nu ikväll!!!

Yes vi har varit uppe i fjällen över nyår och jag har inte tagit en enda bild med kameran. Lovas första nyår och inte en enda bild. Jag skäms!!! Men vi hade det bra. Fredrik som åkte skidor för första gången var kung i backarna.. Och jag fick vara lova-ledig en hel fm och åkte bräda så det kändes i kroppen i flera dagar efter:)

Nu bingen!!!!


RSS 2.0