Ultraljud!

Äntligen kom denna dag, som jag längtat efter med spänning och stor rädsla! Jag hade ju fått för mej att det inte låg nått inne i magen eller att det som låg därinne var dött osv.

Nu är jag så jädrans lycklig och lättad... Det låg nått därinne, det levde och såg helt perfekt ut, som hon sa, "en jättefin liten bebis, och allt ser jätte bra ut":) och detta något är en liten flicka. Känns jätte konstigt, både jag och Fredrik var helt på att det var en liten grabb därinne, men icke!

Nu känns allt mycket mer på riktigt och man längtar ännu mer! Blev flyttad också från att ha BF 28/9 till 26/9, det var juh bra, 2 dagar närmare:)






Magbilder.

Magbild v 17.



v 19



Tycker att magen inte alls ser stor ut på bilderna, men jag känner mej stor som en val!!!:)


Ännu en dag har passerat!

Ja då är snart denna lediga dag slut också! Gymmet imorse var en plåga, shit vad man tappar när man inte varit där på ett tag (sen i oktober)! Men det är juh bara att kämpa på:)

Hem och duscha sen gå till bästis mamma Lotta som fyller år idag! Var  jätte soligt, och vi satt ute, blev smått svettig:) Var trevligt att träffa Tessan också, nu är hon helt färdig i sin hall så jag måste ta mej dit nån dag och kolla på det färdiga resultatet!! Säker hur fint som hellst!
 Sunny hade en liten lekkamrat hos Lotta, Diz heter hon. Vet inte om dom lekte så mycket, dom mest gnabbades (Sunny är en sur-tant och Diz var en extra svans till Sunny)



Gick sen en sväng förbi Jompan och Tussan, lite ballkonghäng:)



Efter det hem för en snabb lunch och sen vidare hem till Farmor och Nilla, där blev jag sittandes ett par timmar, så mysigt att fika med dom. Så himla goa:) Jag kommer förbi snart igen!!!

Nu har jag även betalat räkningar, deklarerat och anmält flytt av telefon och bredband, jag är inte i sista sekunden, ett steg närmare mitt vuxna ordningsamma liv! Haha!

Just ja, kolla in den här sötnöten då, vi fick underhålla oss med att äta, blåsa såpbubblor och promenera medans hennes mamma var inne med katten på Albano. Tur vi hade underbart väder:)



Fortsatt trevlig kväll. Glöm ej Desperate Housewives ikväll!!


Grå dag.

Igår var det ju helt underbart väder, var riktigt lycklig igår. Idag när jag stiger upp är vädret väldigt grått, men jag ska nog vara lycklig ändå:)

Ska käka lite frulle nu, sen ut med vovve och hör och häpna (säger man så), sen ska jag ta mej ner till gymmet. Det var inte igår kan jag lova:) Hoppas att mitt träningsprogram finns kvar!!

Hörs sen då!!


April, april.

Svacka i bloggen!

Någon kväll ska jag försöka fixa till någon fin design på denna fula blogg, det skulle väl va roligt.



Det här är jag uppe i Gördalen, mulen dag men jag är glad ändå! (just då).

Klicka in här http://tisskisset.blogg.se/2010/april/min-basta-van-ska.html , det är mina bästa vän som berättar nå spännande,roligt och helt underbart:)

På Onsdag kommer bildbevis;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska åka med Veronica in till Albano med Poschen som har ont i benet!!


Red Face!

Ansiktet stramar, är röd som en kräfta!! Dom andra har åkt till gränsen för att åka pulka, jag håller mej inne och vilar idag. Är helt slut av all frisk fjäll luft:)

Har det underbart här uppe men börjar sakna Fredrik och Sunny väldigt mycke!! Mamma och bröder vill jag också hem och kramas med!! Men några dar till ska nog gå bra!!

Behöver klaga av mej lite också,, har gjordens nästäppa konstant (Jo, jag använder nässpray men det hjälper inte!) Måste äta med munnen öppen och snyta mej konstant, är helt förstörd under näsan!! Min visdomstand som har kommit upp en liten bit men sen stannat att växa har nu valt att fortsätta komma upp just nu, skit ont i käften med andra ord!! Annars är allt bra förutom att jag har lite svårt med utedass, så toabesöken blir intr riktigt som jag vill och som det brukar vara!!! Annars toppen!!

Får se hur det blir med utförsåkning, jag håller tummarna för att det blir av, skulle va skit kul!

Hoppas ni har det bra där hemma! Vi ses snart!

RSS 2.0