Underbart=)

Idag sov vi till Halv 9!! Men det va inte så lyxigt som det låter, Lova böka nämligen runt från 2,30 till 6,30, så timmar sömn blev inte så mycket ändå:)
Sen har jag och Farmor varit till Vallby blommor, hörde oss för om Häcken (vattna i massor ska vi göra, Fredrik fixar de nu:)) Sen blev jag bortskämd av min underbara Farmor, hon köpte massa fina blommor till mej i förtidig födelspresent, sen följde hon med och plantera och dona:) Farmor kan hon, Tack Farmor du är bäst!:)

Sen kom Carin och Nilla, vi käka lunch gick promenad och avslutade med en kaffe hos Anna, en annan jobbkamrat, som för övrigt sa att jag skulle jobba imorgon, något jag helt förträngt, tur att vi gick förbi där annars hade jag helt missat de, trevlig dag helt enkelt!!

Men jag ska också säga att jag hade en skön helg också, i Fredags åkte jag och Fredrik till Kista och kolla på bio, baksmällan 2 såg vi och den va jätte bra, nästan snäppet roligare än 1:an:) Lova var hemma med Emelie och sen även Johan, det hade gått jätte bra och Lova hade varit glad hela em, sen sov hon när vi kom hem, duktig tjej:)
Sen på Lördagen kolla vi först fotboll, Fredrik spela, han gjorde 5 mål och matchen slutade 8-2! Vilken kille=)
Efter åkte vi till Svanberga till Emelies föräldrar, där det bjöds på god mat, spabad och fotboll!! Helt underbart!!
Söndagen var fullbokade från morgon till kväll, först till Fredriks mamma och gratta, sen min mamma och gratta sen ut till Marholmen och gratta mormors gubbe som fyllde 60 år, och sen till Bistro och käka middag.
En helg fylld till max, det gillar jag=)

Nog med text, hör kommer lite bilder...


Galen huligan i Messi-tröja:)


Jag och Lova <3


Lovas första busstur


Glad tjej i fin HellloKittyKlänning som hon fått av sin g-farmor.


Min fina som blommar om igen:)


Det här har jag fått av min underbara dott...

img_0356 (MMS)

Det här har jag fått av min underbara dotter Lova (med hjälp från sin underbara pappa:)) då de är morsdag idag!! Och en middag på Bistro, inte dåligt inte:) Som ni såg så har jag nu ett minneskort så snart kan jag använda datan och blogga som vanligt igen!! Har haft en himla trevlig helg, återkommer om den:) Tack iallafall Johan och Emelie för denna helg!!


Den fina blusen är en påskpresent från gud...

img_0320 (MMS)

Den fina blusen är en påskpresent från gudmor!  Det blev bussen imorse, men hunden lämna vi hemma hos mamma. Tur va de för bussen va full och det va massa barnvagnar, va tvungen att fälla ihop min för att komma på. Ingen lätt grej när man är ensam och samtidigt har Lova i famnen.. Aldrig mer buss ensam!! Bil is the shit:)   Nu sitter jag och gråter till BigBrother också, jag får ta och ge mej nu:) hej så länge.


Skrev just ett långt inlägg som försvann!!...

img_0296 (MMS)

Skrev just ett långt inlägg som försvann!!!:-( imorgon ska vi till Täby och Therese, funderar på buss eller bil? Har ju både hund och unge i bagage:) var på jobbet idag och justera schema till hösten, nu känns det som att det är nära, blandade känslor!! Aja Godnatt


Vi lever.

Och vi mår toppen. Dagarna springer iväg. Idag har vi vait på Öppna förskolan i Norrtälje, jätte fina och stora lokaler. Imorgon ska jag till jobbet en sväng och justera scheman till hösten, spännande!!

Bild från i helgen då Lova va på Råsunda och kollade på sin första AIK match.



Längre update imorgon, Nu sängen!!!


Nu får det va bra.

Nu börjar vi ledsna här ema på sjukdom och surig Lova. Det känns som det har varit någonting i mer än en månad nu. Först va det den där jädrans urinvägsinfektionen som hon åkte på, penicillin i 10 dagar, ultraljud på DS besök på barnmottagning i norrtälje och sen profylax som ska tas varje kväll tills vi får tid för röntgen på KS i huddinge om ca 1 månad!! Furadantin som hon ska ta varje kväll nu har vi inte fått i henne på ca 3 dar då Lova nu har blivit magsjuk!!! Blev magsjuk i måndags och igår trodde jag hon frisknade till men så idag har hon varit dålig igen, bajjat ner mej 2 ggr och spytt ner mej 1 gång!! Stackars Lova. Men intenog med det, däremmellan kom det ju upp en liten tand som gjordeatt hon fick feber och mådde dåligt i ca 2-3 dar!!!

Nu vill vi träffa folk, göra saker Ha en glad Lova och få tillbaka värmen, skulle va underbart!! Håller tummarna för att hon ska må mycket bättre imorgon.

I helgen ska vi sätta häck också, så hoppas hon är glad och pigg då.



Den här bilden är inte från idag. Nu varken äter eller skrattar hon!!

Min kamera är borta också, har varit borta sen jag kom hem från Tessan för typ en månad sen.. Därför har jag bara lagt upp mobilbilder eller gamla bilder i bloggen.
När jag fyller år ska jag önska mej pengar, å så ska jag spara och köpa mej en efterlängtad systemkamera. Det är jag värd=)

Vilket deprimerande inlägg!! Sorry!!

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar hos Christin om en plexiglastavla från plexiframkallning.se



Jag väljer att tävla med denna underbara bild på älskade Lova! Vem skulle inte vilja möta det här glade lilla trollet varje dag man stiger upp?=)

Hampus har precis lärt sej cykla utan stöd...

img_0271 (MMS)

Hampus har precis lärt sej cykla utan stödhjul!!! Min lilla bror har blivit så stor:)


RSS 2.0