Sommardag

Packade picknickväskan och for till stranden imorse!! Helt underbart!! Hade med mej Sunny också som fick ligga under vårat gamla balkongparasoll:) Snacka om att jag hade packning med mej:)

Jäte mysigt hade vi det, gick på en liten promenad bort til en båthamn också, jätte fint, som ett vykort!! Roslagen på sommaren är grejjer de:)

Hade med mej kameran men gömde tyvärr bort den så inte en enda bild från stranden:(

Efter vi kommit hem for jag iväg med sällskap av Jennie, till Sundbyberg och kolla på vagn, den var jätte fin så den fick följa med hem:) En svart Urban jungle, är jätte nöjd!! Nu kan bebis få komma:) Eller kanske inte riktigt ännu:)

är helt slut nu, tack och gonatt

v 28 (igår)


Full rulle.

Efter att ha jobbat i helgen, kom jag hem imorse, slängde mej på en filt ute på gräsmattan och tänkte sola. Men nej, på tok för varmt, kan inte ligga på mage, kan inte ligga på rygg, jaha, Emma måste skaffa sej en "brassestol". Ringde istället över Farmor på en fika, satt och planera allt som bör göras och prata bebis-prylar:) Mysigt!! Tack Farmor för sällskapet.

Åkte sen till barkarby, shoppade lite kläder och grejs på IKEA, bla en spjälsäng som var nedsatt från 895 tror jag till fantastiska 299 rikstler, klart man måste passa på:)

Imorgon bär det av till björkö-örn för sol och bad!! Lovley!!:)

Har inte tagit magbilden för v 28, lägger upp det imorgon om tiden finns istället!! Godnatt..

 



Den gamla bilden bjuder jag på:)


I dagarna



Rensat ogräs. Japp det har jag gjort:)



Sunny sitter och myser på sin altan!!



Haft besök av Wirre och Tindra.



Idag har jag haft en jätte bra fm, åkte upp till mamma och käka frulle, sen har vi haft picknick ute på våran gräsmatta:) Jag, Fredrik och Sunny:) Nu ska jag snart åka och jobba, har natten! Hoppas alla får en jätte bra Midsommarafton allehopa!!

Grattis älskade vän på 25årsdagen!



Lotta och Tessan nov-09

Urban Jungle

Jag tror att jag äntligen bestämt mej för en vagn... Det lutar mot en Urban jungle! Den verkar som en himla bra promenad vagn, och då jag kommer att vara ute ganska mycket eftersom vi har lilla Sunny så är en stabil promenadvagn ett måste!! Men då den är ganska dyr så tänkte jag kolla efter begagnat på blocket, kommer ut hur många som helst varje dag så där skulle man kanske kunna fynda en dag:)

Idag har jag vait i Uppsala och träffat min underbara vän Hanna från gymnasiet, var säkert ett år sen vi sågs sist. Hon blev lite smått chockad då hon såg mej med bula på magen, hon viste inte att vi skulle ha bäbis:) Jätte roligt:)

Imorogn ska vi åka och kolla tapeter, spännande:)

Soffläge

Idag gick jag upp halv 10. Jag sover till mellan 9 och 10 varje morgon nu, har blivit en riktig tröttmössa!! Varit ut med Sunny en sväng, käkat frulle och sen bara legat på soffan hela fm, har varit så mycket ett tag nu.

Igår hade jag lite kalas i efterskott här hemma eftersom jag va i Tunisien när jag fyllde år, va folk här från halv ett till åtta på kvällen, jätte trevligt, Tack alla för presenter och fina blommor!!

I lördags va vi iväg på släktträff hela dagen, va oxå väldigt trevligt,många man inte sett på ett tag!!

Börjar komma iordning lite smått nu, ska nog åka och kolla på tapeter i vecka, till sovrummet, det ska bli spännande, jag och Fredrik tycker oftast väldigt olika:)

Och bebisen sparkar och lever rövare mest hela tiden, nu käns sparkarna som riktiga karate-kickar därinne, en vild en tror jag:) Går upp i vikt gör jag också, lite för fort tycker barnmorskan:) så nu får jag onda ögat av Fredrik så fort jag vill unna mej lite för mycket gott:) haha!! -"Tänk på vad barnmorskan sa"!!  Jaja!!

Nej nu ska jag duscha och vattna alla blommor jag fick innan jobbet kallar för ännu en natt!!

v 27


V 25




Internet igen!

Nu har vi fått tillbaka vårat internet, har varit mycket för oss ett tag nu, och just nu har jag igen tid till att skriva om allt och har ej lagt in några bilder heller.  Återkommer imorogn om tiden finns!

Och nya magbilder. Jag lovar att den växer och knakar:)

RSS 2.0