Helg



Fredag kväll drog jag å Lova till Rådmansö å kika fotboll, blev inte långvarigt då vi fick åka in med pappan till akuten för att sy en söndersparkad läpp. Efter de gick vi Förbi Johan å Emelies lägenhet å kika, kommer bli Såå fint när de är färdigt..

Idag har vi varit ute å donat hela dagen, byggt ihop sandlådan å putsat utemöbler!! Man går passa på för imorgon är det jobb igen!! Härligt!!

Lova får test-sitta i Johans nya vrålåk, Tillsammans med idolen Emelie., kan inte bli bättre:)


Första gången

Vi har idag för första gången varit på utvecklingssamtal på dagis. Kan inte bli annat än stolt över vår exemplariska lilla tjej:) snackar oavbrutet och är framåt och orädd!! Har hänt ganska mycket i utvecklingen sen hon börjar dagis (pratar och tar för sej) å de går så fort!!

Ikväll är också första gången som pappan får känna bebis i magen sparka<3 mysigt!!

Lovas körsbärsträd som hon fick av gudfar Johan å Tant Emelie i doppresent blommar nu för första gången, det är så fint, å finare blir de!! Frågar man Lova vems det fina trädet är, så svarar hon stolt -"Ovas" :)


Älska

Jag älskar Dehär lilla trollet så att det gör ont!


Luggisar;)

.


Härliga söndag!

Har just kommit hem till mamma efter att varit i Uppsala å köpt sandlåda och solstolar, rustade för sommaren:) nu studsmattehopp! Tjohoo!!


Mina<3

De finaste!


Godmorgon!

Vi är påväg till gammelfarmor Maj, som vi inte sett sen i påskas då hon varit kvar i Gördalen tills nu. Lova ville ta med nya gräsklipparen å visa upp:) trevlig torsdag på er!!


Parkhäng

Dagen har spenderats i Norrtälje. Först Parkhäng och picknick och sen lite shopping. Har njutit till fullo av det fina vädret då jag hört att det vänder igen till helgen!! Hoppas det vänder tillbaka lika snabbt:)!! Nu ska jag ta igen ett par biggan-avsnitt som jag missat:) bjuder på en gammal bild på brudarna jag hängt med idag;)


RSS 2.0