Vi lever och mår toppen!:) det fina vädret...

img_0365 (MMS)

Vi lever och mår toppen!:) det fina vädret och semestrar som dragit igång har gjort att det sista jag valt är att sitta vid datan!! Men plötsligt händer det och så blir det en riktig bildbomb med sommar, kalas och midsommarbilder! Den som väntar på nå gott... :)


kurragömma.



Var är Lova? Tittut!

Motivation!!

Jag har sen några veckor tillbaka ätit LCHF-kost, jag trivs himla bra med den och har egentligen inte kännt att det varit nå jobbigt eller tråkigt, (som det annars gör när man bantar) tills nu! Jag har i helgen varit så enormt sugen på ALLT!! Men mest choklad och smågodis:) Jag har även bara gått ner 1/2 kilo på två veckor, (Har totalt gått ner 6,5 kilo) vilket gör att man känner sej uppgiven, och tänker i banorna "äh det här funkar inte, jag åker till ica och köper en helnöt!!"  Hahaha,  Marabou Helnöt är det jag saknar mest. Så, hur gör man för att hålla motivationen uppe när sötsuget grabbar tag i en och vågen har stannat???

Idag är vi på detta humör


2 gryn:)

Just ja, i måndags när Lova käka frulle så blev hon halvägs in i gröten lite puttig, vad jag då får se är att hennes andra tand där nere också har kommit fram nu, tjejen har 2 gryn, en lite större och en lite mindre:)
Vi (Jag och Lova) kom fram till att eftersom hon blivit så stor tjej så är det väl dags att börja äta själv.
Ja, ni ser juh hur bra det gick :-)









Nu undrar jag, Nu när hn fått de undre, hur lång tid brukar det ta innan tänderna uppe kikar fram??

En dag hos Nilla.

Idag har jag och Lova spenaderat dagen hos Carin och Nilla. Carin är min jobbarkompis och Nilla är hennes dotter som är 2 veckor yngre än Lova. Har varit riktigt roligt att någon att ventilera/jämföra/bolla/fråga, som är i samma "tid" som jag är i, både när vi va gravida och nu när bebisarna utvecklas och hamnar i olika faser, även fast våra små är helt olika varandra på de mesta så går vi igenom mycket samma saker nu.

















Bilderna talar för sej själva. Underbara Barn!!:)

Bilder med nya kameran:)

Nu saknar jag bara photoshop så jag även kan fixa och trixa lite med bilderna. Än så länge kör jag på auto, måste läsa och lära mej så jag kan ta fina lova-bilder:)






















Bilder från Torsdags!

Morbror Daniels skolavslutning!




Gammelfarmor och Lova <3




Sommarbarn:)

Här var jag å Lillskrutte och titta på fot...

img_0358 (MMS)

Här var jag å Lillskrutte och titta på fotboll, igår på fm va de å de va jädrans varmt vill jag lova:) förrutom jobb, loppis och oljning av altan mm så har det hänt grejjer i helgen. Lova krypa på riktigt (inte ålar) och så ställde hon sej mot sin vagn, hon knatar också om ännu lite vingligt och ostabilt med sin gåvagn, stora tjejen är ju faktiskt åtta månader!!!:) å vad tiden går fort.! vi har precis oljat klart på framsidan p nu är jag skit trött!!! Grattis Simon till förstaplatsen i bb 11, du är en värdig vinnare:)


RSS 2.0