Avkoppling!

Efter dans kring stången, fika med jordgubbstårta, å femkamp så ligger jag nu å jäser på klipporna, grabbarna fiskar å Lova är iväg å kollar på båtarna i hamnen med Peter å Helen (Johans föräldrar). På andra sidan sjön spelas gyllene tiders Leva livet, å så bebisen som sparkar i magen... Livet är underbart!!


Glad midsommar!

Om en timma åker vi till Stavsnäs för att fira Midsommar med Gudfar Johan med familj.
Hoppas ni alla får en underbar Midsommar <3

Bandpasta!

Igår vid middagen satte Lova en Bandpasta i halsen, jag såg att den satt i halsen men fick inte tag i den, hon harklade till och efter det lät hon dunderförkyld. Vi misstänkte att den åkt upp i näsan och försökte få henne å nysa och fräsa hela kvällen. Hon sa också att hon va snorig. Vi fick inte tag på nån pasta så hon fick tillslut gå å lägga sej.
Men så imorse när hon vaknat å väntar på vällingen så gnäller hon över att hon är snorig igen å så nyser hon till, och ja mycket riktigt kom pastan ut!! Den långa från näsan och den lilla från halsen:)


Inte utan min Pippi!

.


Besök hos MVC

Igår va jag på första besöket hos MVC sen inskrivningen. Allting var på topp:) Hjärtslagen låg på 132 vilket är lågt jämfört med Lovas som låg runt 150 vid varje besök. Det sägs ju att pojkar har lägre en flickor:) haha, är så jädrans nyfiken!!
Pratade lite om att jag får sammandragningar väldigt ofta och behöver inte anstränga mej mycket alls innan dom kommer, hon sa att det är vanligt att dom kommer tidigare, oftare och känns mer vid andra graviditeten. På mej stämmer det verkligen in då jag knappt hade några med Lova! Men annars mår jag toppen:)
Ny tid om ca 3 veckor, men då i Norrtälje eftersom det är semesterstängt i Rimbo.
Har fått beviljat gravpenning också, så den 29 juni har jag mitt sista pass på lååång tid, underbart!!

Imorgon ska det handlas sand till sandlådan, äntligen!! Sen väntar ett nattpass på jobbet innan jag tar helg!


Färg eller svartvit?

Bilder på Lova från förra sommaren som Christin tog.
Jättefina båda två, men ska man förstora färg eller svartvit, vad tycker ni?

Morfar <3

Lova är uppe på kyrkogården å lägger små blommor (som hon plockat alldeles själv) vid Morfars grav.
Lyckligt ovetandes om vilken underbar människa hon aldrig kommer att få träffa!


RSS 2.0