Hipp hurra för Lova som fyller 1 år idag!!...

img_0514 (MMS)

Hipp hurra för Lova som fyller 1 år idag!!! Vart tar tiden vägen????!! Älskar, älskar denna lilla tjej så att det gör ont<3


Välbehövd semester!

Veckan på Kreta gick så otroligt fort, jag ville vara där minst en vecka till!! VI hade d jätte bra och jag längtar redan tills vi åker igen. Lova va så duktig och snäll, och det verkade som hon njöt av bara den!!:) DEt känns också som att hon växte och blev så stor under veckan vi vart borta... hon blir ju faktiskt 1 år på fredag!!

Jag har jordens huvudvärk, ville bara slänga in ett inlägg å berätta att vi lever!!:)

Jag kan fortfarande inte läga upp bilder!! Blir galen!! Jag som har massvis att visa er!!!

Trött.

Dagen igår gick bra, återkommer om det när vi fått svar på bilderna, om ca 2 veckor.

Dagen idag har varit riktigt mys. Åkte in till Tessan på fm, fikade lite å så hemma hos henne. Sen åkte vi ner till centrum, jag behövde lite grejjer inför resan, hittade det mesta tror jag. Fyndade öven vinterskor till liten på halva priset, wihoo!!:) Overall kvar, men det tr vi när vi kommer hem!!

Imorgon åker vi, Har packat hela kvällen, å är ändå inte färdiga!! Får ta det sista imorgonbitti. Vi kommer att stressa in i det sista, Fredrik har match i Grisslehamn kl 14,00 och 19,00 går planet till Kreta, Ni som vet vart allt detta ligger kan ju tänka er att jag kommer vara nervös imorgon:) Men Fredrik säger att allt är lugnt, så jag litar på de!!:)

Om vi kommer iväg å hörs vi om en vecka igen då!!!! Hej så länge.


Det har varit en tuff förmiddag för Lova. ...

img_0489 (MMS)

Det har varit en tuff förmiddag för Lova. Nu lite häng på det stora sjukhusområdet i Huddinge. om tre timmar tas röntgenbilderna. Vi håller tummarna för att det går bra, Lova ska ligga stilla i 15 min. Får se hur se går:)


Första stegen!!

Lova har stått ganska stabilt ett tag nu, älskar att stå å klappa händer och "gungdigga" mest hela tiden!! Så man har ju försökt locka på henne å att hon ska ta några steg, men icke, det är en försiktig liten tjej vi har som hellre sätter sej ner på si lilla rumpa och sen kommer krypandes!! Det säkra före det osäkra!!

Men så idag hände de, Lova stod vid soffan och Fredrik satt på golvet framför tvn, då går hon mot honom, ca 5 STEG!! Herregud man kan juh tro att jag satt stolt som en tupp med tårar i ögonen aldeles bredvid, men ICKE!! Nej mamman va på JOBBET och missade allting!!! Fredrik hade sen gått och hämtat kameran för att få det på film men då hade hon vägrat, inte ett steg till. Lilla tussen då<3  Aja, jag fick se henne ta 2 små steg tidigare ikväll, så snart kanske det är dags, springer hon runt här hela dagarna med mamma och pappa hack i häl:)


Grekland- Here we come:)

Bokat å klart, på Söndag kväll, närmare bestämt kl 19,00 så far lilla familjen till Kreta!! Ska blli såå skönt. Känns nytt och spännande som när man åkte själv för första gången, nu när vi har Lova. Lite nervöst och mycket frågetecken, tankar på packning finns i mitt huvud ständigt. Skrev en packningslista (Jag å mina listor:)) till bara Lova som fyllde ett helt A4, Herre, tur jag har Fredrik som kan hejda mej när jag går överstyr. Haha!!
Idag har jag iallafall skickat efter badskor, ska tydligen va bra å ha:) sen fick vi låna solskyddskläder av en jobbarkompis (Tack snälla Helen), å som ni ser nedan så har vi också införskaffat en resevagn, det blev tillslut en Chicco Lite Way och jag är supernöjd en så länge!!

Lova har varit förkyld i ett par veckor å för att va på den säkra sidan nu när vi ska åka så gick Fredrik ner med henne till VC idag, hon hade nå virus och fick hem Mollipect så nu hoppas vi hon blir bra tills på söndag!!

På fredag är det äntligen dags för skintröntgen.. Hoppas att allt går bra å att allt ser bra ut å att hon får slippa medicinen för gott!!!


Lova testsitter nya vagnen


Söta fotbollstjejer!!

Igår hade vi Alva och hennes föräldrar här på besök, blev nästan en heldag då dom kom och käka hamburgare med bröd till lunch och sen stannade tills det va dags för tjejerna att hoppa i säng:) Lova hade så mycket att stå i att eftermiddagsvilan uteblev!! :) Mycket trevlig dag!!



(Blir galen, försöker ladda upp massa söta bilder på tjejrna men det verkar inte funka)

RSS 2.0