Nu har jag verktyget!

 

nu har jag ingen bortförklaring!! Bränn fettet nu Emma!!!




En fm i Norrtan!

Har varit i Norrälje hela fm. Hämtat ut ett gratipaket från libero, handlat upp hm-checkar, bytt en mössa ätit en korv m bröd och tvättat bilen. Med oss hade vi Madde som sällskap, en trevlig dag helt enkelt!!!

Men shit, tvättat bilen i en sån där biltvätt har jag inte varit med om sen jag var liten... eftersom risken finns att den kan bli lite repig så ville jag aldrig tvätta min förra pärla i sån tvätt, men med min nya bil har jag inte samma känslor så skit samma, jag kommer aldrig mer att stå och skrubba den för hand, tog guldprogammet idag och det kostade ca 200 pix, helt klart värt vartenda öre!!! Och roligt var det också:) Vi satt som barn på julafton och skrattade i bilen:)

Gratispaketet från libero var inte så kul som jag tänkt mej:(

 

Det här fick jag med mej från hm, hade checkar på 250 kr, och det var precis vad detta kosta. Hade bestämt mej för att handla något till mej själv men det blev 2 tröjor till Hampus, 1 till Daniel och jeanskjol till Lova:)

 

Sunny ville såklart va med på en bild hon me!!!

 

Lillebror Hamus har blivit sååå stor! Nyklippt och snygg;)

Lova i sin nya mössa! Mammas gullplutt!!

Denna fina heldress från KappAhl fick Lova av sin mormor i 1/2-års present:)


Hipphurra till min lilla tjej som blir 6 m...

img_2671 (MMS)

Hipphurra till min lilla tjej som blir 6 månader idag. Gullunge:)!!!


Godmorgon.

Godmorgon gott folk. Inatt har Lova varit lite kinkig, vaknade vid 4 och ville inte somna om förrän hon fick flarran!! Sov sen till 7, då vaknar jag av doften av viol som man så fint brukar säga:) Bara börja dagen med en BB-blöja (bamsebajjblöjja)!! Brukar era små också bajja ur sej det första dom gör när de slår upp sina ögon?? Slår nästan aldrig fel här hemma iallafall!!!

 

Igår läste jag äntligen ut Elsas mode, jag har nämligen inte lyft ett finger här hemma under några dagar då jag bara suttit och läst när Lova sovit:) Nu ska det bli ordning och reda igen:) Bra bok!!


Hon fick godkänt!

Idag va vi ner till bvc för att väga, mäta, ta spruta och 6-mån kontroll. Det gick super! Lilla damen väger nu hela 6,5 pannor:) Och fick inte nedslag på något i kontrollen! Tycker att kontollen inte är så värst seriös, frågar lite frågor, drar, klämmer och lyser lite och antecknar sen fint ner sina kryss! Men vad vet jag!!!

Jag var och såg "Hur många lingon finns det i världen" i helgen, gå och se den... och ta med er "gråtpapper"... haha jag och mamma snyftade ikapp!! Blev mobbade av lillebror efter!!:) Rolig film!!

Här är Lova idag, koftan köpte jag på  kappahl i helgen, det bara stod Lova på den och hon passade juh sååå bra i den!! Sötunge där!!:)


Hej



Jätte bra bok som jag lånat av Faster Nilla, så fort det är något jag undrar över så slår jag upp det i boken, finns recept, vad dom kan och inte kan äta i olika åldrar, mm! EEEEE  :)

Ska försöka fånga när skrutt försöker krypa, ser så roligt ut:)

Just ja, dagens tips Gå in och läs bloggen emmaenilsson.blogg.se ca 1 gång i veckan så kanske du blir positivt överaskad!!!!  :)

Förra veckan hade vi besök av Moster Linda! Trevligt!!


Mina finaste<3

img_2430 (MMS)

Mina finaste<3


Vi är och tittar på handboll. JuniorSM! Hö...

img_0125 (MMS)

Vi är och tittar på handboll. JuniorSM! Hörs sen.


Bra start, dåligt slut!

Mitt barn vill inte sova på nätterna längre, eller ja, dom två senaste nätterna:) Men det känns, man blir helt slut. ändå slår hon upp sina bruna kl 06,30 och då är det uppstigning!! Jag som ÄLSKAR att sova till typ 9 iallafall. Tur att BigBrother är kl 7,00 så man har nått att gå upp till:) (Eftersom jag inte orkar va vaken till 22 om kvällarna då det "riktiga" går. Aja, va inte det jag skulle skriva om!!

Våran fm har varit bra, Lova har ätit gröt, badat somnat i sin säng på 2 sek utan gulligull, ätis potatis och morot till lunch och bara vart underbart glad! Jag har målat hennes fondvägg, plockat lite OCH vilat. Allt innan Fredrik kom hem vid 14. Sen var vi bjudna till Lovas Farmor på middag, Va där ett par timmar och sen ska vi åka hemåt, de småduggar lite så jag sätter på torkarna. Vad ser jag då om inte någe vitt som fladdrar på rutan, P-BÖTER!!!!!!! 400 pix!!!! Jag svär på Fredrik hela vägen hem om att han är så j-ävla dålig som inte kunde påminna mej om att sätta upp p-skivan!! Svårt att se att jag kan glömma:) Men faaaan vad arg jag blir!!Dom pengarna  Kunde jag ha gjort nå mycket roligare för!

Nu sover lilltjejen sen 2 h tillbaka, funderar på att gå och ägga mej jag me. Imorgon kommer Tessan på besök, det ska bli trevligt, känns som de va länge sen vi sågs men tänker jag efter va det ju i Lördags:)

Slänger upp en bild på kläderna som vi köpte till Lova i fredags.



Super söta skor i brevlådan:)

För ett tag sen va jag med och tävlade om ett par rosa söta canvas skor till Lova, jag hade tyvärr inte turen att vinna... Men... en snäll kvinna (LillTherese) som är en barndomskamrat till mej, ställde upp och tävlade hon med för att förbättra Lovas chans att få knata runt i dom söta skorna. Och gissa vad, hon VANN:) Så igår låg dom där i våran brevlåda och dom var så fina på Lova, lite stora nu men det är bara bra, då kan hon ha dom när det blir lite varmare ute, och inte behöver ha nå raggisar:)  Tack snälla Therese för skorna:)



Se så glad hon blev när hon fick på sej sina fina skor:)


Om du vill ha lika söta skor så finns dom att köpa HÄR:)


mina ikoner är putts veck!!

Mina ikoner är alla puts veck, den man infogar bild, väljer kursiv, fet, stor text, lägger in länkar, ja ALLA mina ikoner som finns när man ska skriva ett inlägg är borta!! Det betyder att jag inte kan lägga upp bilder, och jag som ville visa Lovas kläder som vi köpte i helgen när vi åkte till Kista. Tänkte även lägga upp bilder från idag då vi va hos mamma som fyllde år!! Grattis mamma på 43-års dagen, gamla tant;) Och i lördags va vi på kalas hos Madde som fyllde 26 år, Grattis!! Lova börjar nu bli bättre men va sjuk typ hela förra veckan, har inte fått ta sin spruta, ska dit imorgon igen och då får vi se om hon får ta den. Hoppas!! Nu sitter jag och längtar till kl 21 då börjar ju nämligen "En unge i minuten" Ni missar väl inte de??:) Och sen Big Brother, beroendeframkallande!!

Just nu! Vi ska ut i snön och rasta vovve....

img_0118 (MMS)

Just nu! Vi ska ut i snön och rasta vovve. Kommer med helgen lite senare.


RSS 2.0