Status: ute å gungar!!:)

img_0574 (MMS)

Status: ute å gungar!!:)


Har jobbat långhelg. Finns inget bättre än...

img_0527 (MMS)

Har jobbat långhelg. Finns inget bättre än att komma hem till den här lilla tjejen efter massvis med timmar på jobbet!!! Älsklingen!!


Såå trött.

Jag jobbar inte så ofta dag, men när jag gör de så är jag såå trött på em. Nu skulle jag kunna somna på två röda, men Lova ligger ute i vagnen och sover så då måste jag va vaken!! Längtar tills ikväll när jag får sova!! Haha, trevlig människa! I måndags började jag också om med LCHF efter ett break på ca 2 månader. Första dagarna/veckan är riktigt jobbig, huvudvärk, hungrig, trött och grinig. Inte kul. Se fram emot nästa vecka! Har jag nämnt att min karl ÄNTLIGEN ska ta körkort. Han är nu 25 år så det är verkligen på tiden! Han går sista dagen imorgon på sin intensivkurs och i slutet på månaden har han uppkörningen!!! Spännande. Jag är nog mer nervös än vad han är:) Men det ska bli så otroligt skönt att han också kan åka ner på ica och handla mjölk, byta av varandra när vi åker långt osv. Just nu är han och kör gillinge. wihoo!! Nu är det bara att hålla tummarna för att han klarar av både körning å skrivning:)!

Lilla familjen på semester:) del 2










Vi hade en underbar vecka tillsammans, det var så skönt å komma bort ett tag. Jag bara längtar till att få planera nästa semester, men Fredrik tycker vi ska lugna oss:) Jag vill NU!!! Lova skötte sej exemplariskt:)
Skulle iof vara skönt att ha med en barnvakt så man fick sola ordentligt och bli lite BRUN också!! ;)

Lilla familjen på semester:)

Söndag kl 19 går vårat plan till Kreta. Dagen blir stressig då vi först ska till Edsbro och kika på Linda och Tomas nya lya (jättefint), och sen vidare till Grisslehamn där Fredrik hade fotbollsmatch (som han absolut inte kunde missa), tillbaka till Edsbro där Linda och Tomas väntade på oss föratt köra oss vidare till Arlanda. Visst hann vi, men det var ingen tid till att kika taxfree inte, lika bra:)

Lova innan vi går på planet

Vi tänkte att Lova skulle sova på planet då 19 är hennes läggningstid här hemma, men icke de. hon kämpade sej vaken hela resan (ca 4h), men hon var glad hela tiden och rev bland tidningarna i stolsfickan och käkade russin!! Det var tur vi inte hade valt mat på flyget, det hade inte gått, blir ganska trångt med ett barn i knät.


Däckad tjej på bussen till hotellet:)

Sköna dagar vid poolen...













... Och på stranden...







...Och i alla olika lekparker







Nu kokar min data så jag får avsluta och göra en "del 2" imorgon:)













bilder från kalaset.

ll

Lite bilder från kalasdagen. Tack alla ni som kom och gjorde Lovas första kalas till en fantastisk dag, och tack för alla fina presenter. Lova var ett lyckligt barn denna dag!:)









Blondin?

Jag är så jävla bra, vann precis en budgivning på Tradera. Jättefin DidrikssonOverall till Lova. I FEL STORLEK!!! skulle ha stl 70 el 80 och har budat hem en i str 60!! Jag blir så less på mej själv!! Blir till att lägga ut den direkt när jag får hem den!!

Just nu ligger jag i soffan, Lova är hos sin Farmor, jag körde dit henne för ett par timmar sen, och jag börjar inte jobba förrän 14,00! Men jag får inte något gjort, har sorterat lite papper och sen kollat på efter 10:) Man måste ju passa på:)

Har inte laddat upp bilderna från fislisans 1års kalas ännu, men när jag gjort de så komer dom upp här!!





En galen tjej på Kreta!!

RSS 2.0