Fredag.

Då börjar fredagen nå sitt slut. Jag åkte in till Stinsen i Sollentuna idag med Therese. Vi skulle shoppa nå fint till ladies night som är om ett par helger, men icke, ingen av oss hittade nått. blev lite annat istället fast jag hade lovat mej själv att inte handla nå annat. Men hittar man ett par grå jeans för 99 kr skulle man juh få skämmas om man inte slog till, visst!!!

Jag och Fredrik bjöd över oss själva på mat hos mamma, var ett par dagar sen jag va upp dit, så det var på tiden. Vad skulle jag göra utan dej mamma?:)

Åkte sen hem och kolla på idol, det är sååå bra. däremot var kändisdjungeln eller va det hette lite flummigt, förstod inte riktigt va de var. Men kul nu när massa bra kommer upp på tv-rutan i höst mörkret som kommer nu.

Imorgon blir det full rulle, först en sväng till ikea sen tapetsering, lägger up bilder om jag blir nöjd med resultatet:) Så jag hoppas vi hörs imorgon!!!! 

Kommentarer
Postat av: Therese

Lycka till idag gumman! Du är så duktig så!

2009-09-12 @ 12:26:28
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Tiss

Japp, herr Nilsson eller farbror Nilsson, vad han nu heter! :P Hur är läget med dig annars då?

2009-09-12 @ 18:55:47
URL: http://lutzia.blogg.se/
Postat av: Therese

Duu. Jag har tittat på filmen från fallskärmshoppet då nilla filmade, fan va rolig! Haha. Lola är ju höggravid och skitnervig. hoppas tapetseringen blev grym, jag ser gärna att du visar i bloggen! :)

2009-09-13 @ 19:19:40
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Therese

Yupp! Hur gick det med tapetseringen??

2009-09-13 @ 20:49:38
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: veronica

Ohhh nya tapeter! hoppas på en fika i veckan hemma hos dig då så man kan få se hur resultatet blev:) Du kan ju höra av dig när du är ledig:) Kram

2009-09-14 @ 08:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0